Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Některé talenty jsou tu vskutku obdivuhodné (operní zpěv malé dívenky, hra na pilu,...), což si minimálně tu hvězdičku zaslouží. Zpracování pořadu je typické - velkolepé, resp. "velkolepé" - snaží se o připoutání co nejvíce lidí, přičemž velmi často sklouzává do té nejlacinější zábavy (vtípky dua GS či občas Mareše). Zdeněk Troška tu je za toho hodného porotce, který na každém najde to pozitivní a i naprostému antitalentu to dovede podat tak, že on odejde s hlavou vztyčenou. Banášová je takový střed a Haberu hodnotím jako nejlepšího porotce, jelikož jeho argumenty jsou vesměs pádné, avšak mnohdy až přehnané. Suchánka s Genzerem blíže komentovat nebudu. 1,5* za ty lidi, kteří umí něco, co většina ne, avšak jediné, co jim z této soutěže zůstane, budou zážitky (nepočítaje výhru pro vítěze). ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Není možné snad většího odpadu. Neskonale trapný Mareš, kterého doplňuje buzerantsky psychicky labilní Troška, bohatýr idiot Habera, nemodelka (která má stále komplexy, že ji moderování nenabídli) Banášová a uzavírá retardovaná Šeredová. Jestli Vám tohle připadá vulgární a neshlédli jste Talentamanii, tak Vás prosím udělejte, ať změníte názor! ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a ztrapňující napodobování televizních estrád let minulých nemůže vyhrát v poměru se světovou značkou Got Talent. Snaha odlišit se bohužel odvrátila Nováky na temnou stranu planety ať už je jakákoliv. Jak jsem psal po premiéře - Nova se snaží těžit z úspěchů a sledovanosti Hvězdných pěchot, jenže když chcete něco množit (exponenciálně), musíte to dělat s čísly většími než jedna, protože jak známo školákům na základních školách - jedna polovina na druhou je jedna čtvrtina. A tady se ta hodnota nebezpečně blíží nule. (a snad i sledovaností, i když nás Novinky.cz krmí informacemi o opaku) Nezachrání to ani cirkusáci ani lidé s jedním talentem, který se jinam přenést nedá. A to nepočítám množství dětí, které nejspíš rodiče ženou ke slávě. Jeden velký omyl. Nulově hláškující porota jen zatloukává poslední hřebíček do rakve a Mareš kope hrob. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama