Reklama

Reklama

Ming zhong zhu ding wo ai ni

(seriál)
  • Tchaj-wan 命中注定我愛你 (více)
všechny plakáty

VOD (1)

Epizody(24)

Romantická plavba končí pro mladou ženu překvapením, když po známosti na jednu noc otěhotní s bohatým manažerem, a to jim převrátí život vzhůru nohama. (Netflix)

Recenze (4)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začátek mě nadchl - vždyť které dorama začíná tím, že se spolu hlavní představitelé vyspí? Paráda, něco, co jsem ještě neviděla. Má to silné momenty, má to i slabé momenty, má to chvíle, které jsem bez milosti posouvala. Ano, je jasné, jak to dopadne, přesto tu byly asi dva momenty, kdy mě to překvapilo. Bavil mě opening - písnička mi přišla příjemně ušišlaná, taková lehce skotačící, takže jsem si ji poslechla a ona mi nechala úsměv. Jsou tu momenty, kdy se člověk musí smát, ale jsou tu i momenty, kdy člověk neví, co s nudou, jsou tu i momenty, které člověk nenávidí (já třeba nesnáším ty vysloveně uječené a mlátící scény pro nic za nic - třeba hned ze začátku, když její máma mlátila jeho, že ji zbouchl). Myslím, že kdyby se to trochu prostříhalo, načechralo a naklonilo, určitě by z toho vylezlo vcelku špičkové dorama. Občas si mi nelíbil úhel kamery - vyzníval, jako by dvojici, která si cokoliv říká, někdo pozoroval, ač to tak nebylo. I mistr střihač se občas přestřihnul. Ale jinak se mi to líbilo, baletka, pan ředitel, jeho pes, lepíková dívka, centrum pomoci - všechny tyto postavy byly zajímavé. Takové nějaké 3*. Pozor - jeden díl má hodinu a půl... ()

skretik 

všechny recenze uživatele

začiatok - divný, mierne nuda... koniec des (aspoň to mohlo byť len na 8 častí a nie 24 :D) + v celom seriáli sa nájde pár dobrých scén, ktoré ale nestoja za to, aby ste tento seriál pozerali :D... ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Byl to omyl, hledala jsem korejskou verzi a u prvního dílu se tak neubránila srovnání. Nevím, zda mi opravdu zní korejština mnohem líp (než asi mandarínská čínština?) nebo už je to zvyk, ale to je vedlejší. Je to vtipný nápad, ale současně se ukazuje, jak je (nebo byla) tamní kinematografie ještě v plenkách a současně (zase oproti té korejské) sexuálně mnohem odvázanější... takže zkusím najít tu korejskou verzi... Popelky. ()

pida123 

všechny recenze uživatele

Vtipná oddychovka, sem tam můžete některé pasáže přeskočit, protože prostě nejsou důležité a tak nějak přebytečné a jejich přeskočením vlastně o nic zásadního nepřijdete. Na Ethana se kouká hezky...hlavně když je méně oblečený ;) Na tohle sem narazila tak nějak náhodou, zrovna když jsem čekala na jiný seriál (resp. až mi k němu dodají EN titulky) a jo, hezky mi to zaplnilo čas čekání. Nenáročný seriál, u kterého nemusíte moc přemýšlet. Jo a mě osobně se líbí i Baron Chen :) ()

Reklama

Reklama