Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové této italské komedie tvoří opravdu nekonvenční milostný pár. Stefanii je sedmadvacet, Stefanovi patnáct, a přestože po náhodném setkání propadli nezadržitelné vášni, příbuzní i přátelé jsou nejen skeptičtí, ale někteří se proti jejich vztahu přímo postaví.  Italská romantická komedii v režii Fabia Tagliavii vypráví o nezadržitelné vášni, která vzplane mezi sedmadvacetiletou Stefanií (Nicoletta Romanoffová), jež by se chtěla stát spisovatelkou, a patnáctiletým středoškolákem Stefanem (Federico Costantini), zapáleným pro baseball. Náhodné setkání pro ni znamená lásku na první pohled, ale i když mladík ke Stefanii chová neméně silné city, tvoří přece jenom hodně nekonveční dvojici. Vzbuzují přílišnou pozornost, přátelé i příbuzní na obou stranách jsou k jejich lásce skeptičtí, pokud se ji rovnou nepokoušejí zmařit. Dokáže zamilovaný pár překonat vlastní obavy i společenský tlak, jemuž je vystaven? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se zrodí láska, na věku nezáleží. Ale tenhle film dokazuje, že překonat v lásce rozdíl 12 let může být takřka nepřekonatelný problém, jste-li válcováni názory svého okolí. Stefanovi je 15 let, Stefanii je 27 let, a oba jsou zamilovaní až po uši. Jenže jsme ve filmu a v každé romantické komedii se musí objevit nějaký ten zádrhel, a zde je tím zádrhelem tlak okolí, který je enormní a oba milence docela solidně drtí. Pauza ve vztahu je sice jedno z možných řešení, ale je to řešení velmi ošidné. Jak to nakonec dopadne je jen na dvou hlavních hrdinech, kteří sami musí vědět, co vlastně chtějí a zda mohou být jeden bez druhého šťastní. Tato italská romantická komedie na mě zapůsobila naprosto perfektně, je to svižné, je to moderní, je to zajímavé a rozhodně se tedy jedná o atraktivní příběh, který stálo za to vidět a který jsem si dokázal užít. Stefano je sympatický teenager, Stefania je docela pěkná holka, která mi chvílemi připomínala vzhledově Jennifer Aniston, a tihle dva dohromady tvoří jeden z nejzajímavějších párů, který jsem kdy v různých filmech viděl. Já jsem spokojený a troufám si říci, že tenhle film prostě snad ani nemohl dopadnout lépe, a tak mu s maximálním nadšením uděluji právem vysloužené nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení – nekonvenční milenecká dvojice v podání 27leté Stefanie (N.Romanoff) a 15letého Stefana (F.Costantini) nevypráví dramatický až mírně pedofilní story věkově nesourodého páru, ale spíše rozverně veselou historku o bezhlavém zamilování. Sympatické herecké výkony (především Nicolettu Romanoff si odedneška pohlídám), příjemné podání příběhu – myslím, že za málo peněz se mi dostalo přímo koncertu. Takhle se má dělat rom-com – Hollywoodská produkce by si mněla vzít mustr!!!!! ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vlastně klasika. Romantika a komedie v jednom, která svým způsobem nezklame, protože nic nepřinese. Na nedělní úklidové dopoledne naprosto ideální. V televizi něco běží a já si stihl udělat věci do školy, utřít prach, vyluxovat...no a během toho naprosto průměrnýho příběhu pár chvilek zaujme. Například ty, kde se řeší honění nad plakátem Realu Madrid :-) Ale to je asi pět super minut z celého filmu. ()

Dexies 

všechny recenze uživatele

Za me plny pocet hvezdicek ... ano jsou lepsi filmy, ale i horsi a to o dost :) ... pribeh je jednoduchy, ale jasny ... kombinace komedie a romantiky je jiz klasika, ale v podani Federica a Nicoletty, je o to vyraznejsi, ze by jim clovek uveril ... pekny oddechovy film, kdy se clovek zasmeje, odpocine a treba se nekdo i v tom zhledne ... osobne mam romanek s o 12 let starsi zenou za sebou, a mohu rici, ze dynamika, kontrast, ale i problemy by paralelne odpovidaly ... k tomu vsemu podmaniva hudba, jo jo toto se italum povedlo a dost :) ... ten kdo ma kousek romanticke duse v sobe to oceni, ten kdo si rad odpocine od reality vsedniho zivota tez :) ... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli onanuješ nad Victorií Adams a pak přejdeš na Beckhama, tak na tom něco nehraje." V patnácti letech jsem míval nejednu mokrou sexuální fantazii se zkušenější ženou, ale na rozdíl od docela slušně hláškujícího bratrance Guida jsem si ho nikdy nevyhonil nad fotkou Realu Madrid. To je však vedlejší, protože tady jde o lásku, fitness a baseball. Taková kombinace by mi teoreticky mohla vyhovovat, ale praxe je jiná. Je to prostě předvídatelně jalové, trošku pohádkové a těch pár vtipných postřehů ze strany Guida, majitele fitnessu Carla či skeptických kamarádek to sice lehce zvedne, ale rozhodně neztopoří. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama