Reklama

Reklama

Cyanide & Happiness

(seriál)
  • USA Cyanide and Happiness
všechny plakáty
USA, 2005, 1–5 min

Režie:

Rob DenBleyker

Scénář:

Rob DenBleyker

Hrají:

Rob DenBleyker

Obsahy(1)

Krátká animovaná, černohumorná videa původně ve formě komixů založená většinou na nečekané pointě.
Jednotlivé díly:
Waiting For The Bus
Hungertube
Beer Run
Book
Pigeon
The Sign
The Sign 2
I Love Noodles
The Magic Hat
No Brainer
The Hard Way
I Did It
Sad Larry
Hopscotch
Superjerk Saves The Day
The Man Who Could Sit Anywhere
The Man Who Could Sit Anywhere - Alternate Cut!
The Race
Beer Run - Alternate Cut!
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi
Barbershop Quartet Hits On A Girl From Taxi - Alternate Cut!
Waiting For The Bus 2
Speed Racist
Barbershop Quartet Performs Surgery
Repulsel
Ted Bear
Sad, Sad Larry
Dogs (Vojife)

(více)

Recenze (48)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Opět se potvrdilo to staré otřepané, že v jednoduchosti je krása. Tento seriál je tak jednoduchý, jak jen to je možné. Samozřejmě, že jednotlivé epizodky mají hodně kolísavou kvalitku a ještě kolísavější stopáž. Některé vám bránici pouze lehoulince polechtají a jiné ji přetrhnou. Za zmínku určitě stojí i český dabing od Perla Group, který je pro podobné legrácky jako stvořený a posílá humor ještě o jednu dimenzi dál. Chtěl jsem sem šoupnout pár odkázků na youtube, ale tam se momentálně píše ,,Sorry, something went wrong. A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation." Tudíž moje oblíbené epizodky pouze vypíšu. Úplně nejgeniálnější mi přišel díl nesoucí název Beer run (Pivní jízda) a dále rozhodně stojí za zhlédnutí Book (Kniha), Sad Sad Larry (Kurevsky smutný Larry), The Sign 1,2 (Značka 1,2) a mírně rasistický Speed Racist. Černý humor mám moc rád. Ten zdejší je spíše do šeda, ale každý díl je naprostý orginál a závěrečné pointy jsou mnohdy nečekané a nemají jedinou chybičku. Velká spokojenost. 4* ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* sice jsem na VideaČesky.cz tento krátkometrážní animovaný seriál zahlédl, ale ani přes tamější vysokou oblíbenost mě nezlákal. Až místní vysoké hodnocení mě přinutilo překousnout jeho skromnou animaci a zkusit ho. Protože pár dílů bylo opravdu trefných s dobrým nápadem a k popukání (např. Veselí medvídci, Kouřové signály, Farmář, Rozhodnutí, Rozvod, Oslavenec, Reklamy) tak jsem zkouknul nakonec téměř vše. Kvalita jednotlivých dílů je docela nevyvážená a i když nejsou vyloženě hloupé tak celkový průměr je spíš slabší průměr a lepší mi přijdou spíš kratší epizodky než ty desetiminutové. Tudíž se jeho fanouškem nestanu a nebudu netrpělivě vyhlížet každý nový díl. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0-1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1-2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2+ /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr! Nejvíc asi Big sausage pizza, Sinking ship a Rascals. Prý Cholesterolls. :D Z toho jsem dlouho nemohl. Těším se na další díly, ikdyž na Happy Tree friends to nemá. Ale i tak to hodně pobaví. EDIT: Tak Fitness Buff absolutně nej! A paradoxně ty nejkratší díly jsou většinou nejlepší. 85% ()

OzzyCobain 

všechny recenze uživatele

Černý humor? Máme! Rychlá výprava? Máme! Sprostá mluva? Máme! Primitivní animace? Máme! Když se zrovna někam chystáte a máte ještě 5 minut volného času tak určitě jeden díl shlédněte. (Doporučuji: Muž který mohl sedět kdekoliv, SPAM, Tvrdý Rudy, Kniha komiksů, Zbraně, Ochrana, Ted Bear 1 a 2.) Jen tak mimochodem, Fénix ProDabing předabovali většinu dílů. A přiznám se že si myslím že český dabing zní mnohem lépe než originál. ()

Zajímavosti (1)

  • Některé epizody do češtiny předabovává na svém kanále skupina Fénix ProDabing. (Myslivir)

Reklama

Reklama