Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jill byla úspěšná producentka televizního zpravodajství s vyhlídkou na skvělou kariéru. Vše se však rozhodla obětovat pro manžela Davida, bohatého rozvodového právníka, kterého odloudila jeho tehdejší manželce. O pár let později ji na firemním večírku osloví mladá atraktivní Nicole, která jí prozradí, že je u Davida jako praktikantka a že se jí chystá manžela odloudit. Navíc je brzy poté za podivných okolností zabit Davidův šéf. Přestože se přizná jeho manželka, která tvrdí, že šlo o sebeobranu, Jill se rozhodne s pomocí novináře Petea zjistit, co se stalo. Dokáže odhalit pravdu? A dokáže zachránit své manželství? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

LaMadame 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, kde soudruzi z Canady udělali chybu..... snad někdo omylem ztratil několik stránek ze scénáře, které nahradil jiným scénářem, z naprosto jiného filmu, no a pro jistotu, listy se závěrem chybí úplně. ... ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak špatné, drama s krimi zápletkou, se sympaťandou z Melrose Place. A ten konec? Ze života, aspoň to nebylo přemrštěné jak je běžné právě v amerických filmech. Mírně nadprůměrný film, 3 a půl hvězdy. ()

Reklama

BROADPEAK 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to byl klasický TV film, tak mě překvapila zápletka i její rozuzlení. Předčilo to moje očekávání a proto **** ()

John80 

všechny recenze uživatele

Film podľa knihy J.Fieldingovej o žene ,ktorá sa snaží rozbiť manželstvo svojmu šéfovi ,aby ho získala len pre seba 2* ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama