Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Dva nejlepší assassiny na světě bych si asi představoval trochu jinak, řekněme více decentněji. Nejsem si jistej, že by nájemnej vrah podobného kalibru měl potřebu sestřelovat své cíle neurvalým a "hlasitým" stylem Scotta Adkinse, ale na druhou stranu mi nesedí ani hra na housle a intelektuální dřímání toho vlámskýho vojáka s boulí na hlavě. Ovšem to jsou jen nepatrná negativa (subjektivní) na jinak velice podařeném akčním thrilleru. Má to spád, nabitý hlavní protagonisty, dobrej soundtrack, jistou temnotu, a hlavně prostřednictvím Assassination Games jsem opět po delší odmlce mohl spatřit na plátně J.C.V.D., což mě řádně uspokojilo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když už mi Van Damme nedopřeje The Eagle Path, tak mi aspoň nadělí pár filmů. Sice bych byl rád za The Eagle Path, ale pokud by další jeho filmy byli jako Assassination Games, tak bych možná na ten film i zapomněl. Bohužel to je s mým oblíbeným hercem, jako na houpačce. Jednou nahoře a jednou dole. V roce 2008 si zahrál v perfektním filmu JCVD. Dva roky na to odmítl účast v akčním nářezu The Expendables a radši si zahrál v ne moc dobrém Univerzálním vojakovi 3. A nyní v roce 2011 mě opět příjemně překvapil. Tento film je velmi vydařený! Samozřejmě je to béčko, co tady čekat s rozpočtem 4 miliony dolarů a vybraným místem pro natačení, jako je Rumunsko?! Člověk by čekal, že to bude film především o bitkách. Van Damme a Adkins v jednom filmu? A to je právě to, co se mi líbí. Van Damme hraje skvěle a nepředvádí zde jen bojové umění, ale především herecký talent. Adkins je borec a tato role starostlivého sympaťáka, který prahne po pomstě mu sedla! Příběh je klišé. Několik nesmyslů by se našlo.Ovšem úvodní scéna byla super. To samé konec je velmi dobrý. V poslední řadě stojí za zmínku dobrá hudba. Já jsem spokojený a věřím, že po The Expendables 2 Van Damme hodně stoupne a podaří se mu velký comeback!!! Dobré 4*! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb Jean-Claude van Damme se dívá na to, jak jeho parťák škrtí jeho skutečného synáčka. Holt, to si jen mladý Kristopher Van Varenberg, který je ještě topornější než jeho tatík, chtěl zahrát v dalším fláku svého otce. A to tam velké „svaly z Bruselu“ narvaly ještě svou dcerku. Ta ale naštěstí jen mlčky odpočívá na lůžku. A samotný Jean-Claude? Ten mezitím, světe, div se, piluje hru na housle. A mazlí se se želvou. Další tuctová béčková story dějově samozřejmě nepřekvapí, ale nebojte, posun tam je. A to i díky Scottu Adkinsovi, který sice nepředvede ani polovinu svého umění, ale na to, na co jsme od podobné produkce zvyklí, to jde. Holt, lepší už to nebude.. aspoň to náš hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let vzal zase trochu z jiného úhlu.. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

V rámci přehršle ultra sraček mezi novodobými akčními béčky je tohle silný nadprůměr. Navíc je hodně lákavé spojení klasika v žánru ( van Damme ) a nynějšího borce ( Adtkins ).Ačkoliv je pravdou, že se oba ve filmu mohli vyřádit daleko víc, jako celek film působí přesvědčivě, jak v hereckých výkonech ( to nebývá v téhle době už zvykem ), tak zápletkou...Akce je poměrně dost, i když by mohl být i více, všichni hrdinové ( jak kladní, tak záporní ) plní svou roli důvěryhodně..každopádně tomu něco chybělo, aby to bylo ještě lepší..3,5* ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) přebírá diamanty za odvedenou práci, se na stůl vysype jeden diamant z pytlíku. V následujícím záběru, kdy po nich Brazil sahá, je však diamant zpět v pytlíku. (masekjc)

Reklama

Reklama