Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s hviezdnym akčným duom. Má dosť dobrý príbeh o dvoch špičkových nájomných zabijakoch, ktorí idú po jednom vplyvnom zločincovi, jeden kvôli peniazom a druhý kvôli nevyriešenému účtu z minulosti a tak spoja svoje sily. Spracovanie je na tom dobre, síce tempo je väčšinu času pomerne pomalé, viac sa rozbehne až v poslednej polhodine, ale dej rozhodne dokáže zaujať, je tu viacero zaujímavých prvkov a postáv, takže nemám väčší problém. A dokonca aj dialógy sa počúvajú celý čas dobre. Akcie tu moc nie je, ale aspoň tá je celkom dobrá. Až na dve, tri scény sa jedná len o niekoľkosekundové situácie, padne pár úderov, prípadne výstrelov a tým to končí. Dá sa povedať, že pôsobí plne realisticky. Natočená je celkom dobre, strihu je síce o trochu viac, ale nie je to nič zlé, akcia pôsobí drsne, nájde sa tu niekoľko slušných krvavých efektov. Ale akcia celkovo je tu ustúpená do úzadia, keď príde, tak sa na to pozerá celkom dobre, ale nie je to nič, čo by sa oplatilo pozrieť znovu. A nanešťastie aj súboj Van Damma s Adkinsom je na tom rovnako. Najviac sa mi páči úvodná hitmanovská akcia. Herecké obsadenie je samozrejme výborné, Jean-Claude Van Damme a Scott Adkins v hlavných úlohách, obaja sa pokúšajú hrať a ide im to dobre, hlavne Van Dammovi a ani vedľajšie postavy moc nesklamú, nie je tu nikto, kto by prekážal, len hlavný záporák mohol byť lepší. Réžia a technická stránka sú v rámci rozpočtu celkom slušné, len ten kamerový filter si mohli odpustiť, ale po čase sa naň dá zvyknúť. A na to, že sa jedná o film z východnej Európy, tak sa zbavil väčšiny jej hlavných záporov, lokality a aj vedľajšie postavy boli vybrané tak, aby to neurazilo. Určite nemôžem povedať, že by som bol plne spokojný, od filmu s takýmto obsadením čakám hlavne výborný akčný film s množstvom kvalitnej akcie, čo sa síce nestalo, ale dej a postavy ma bavili, takže určite nie som ani sklamaný. Posledné dva Van Dammove filmy Pastier a Univerzálny vojak 3 ma bavili viac, toto je skôr na úrovni filmov ako Zástupca veliteľa. 72% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Moji dva velcí oblíbenci v jednom filmu, to je prostě paráda. Navíc se jednalo o zdařilý akční film, který sice byl místy malinko hluchý, nicméně divák bez problémů zůstal u obrazovky a čekal, jak si kluci poradí. Po delší době jsem viděl s JCVD film a hle, super kousek. Nemám problém dát za 80% // (25.11.2016) NOVA CINEMA HD - I na podruhé se to v pohodě dá, navíc s kvalitním dabingem (Pomeje a Hruška) o to spíš. Trochu ubírám, přece jen jsou tu hluchá místa. Každopádně dvojici JCVD&Adkins to dobře ladí. 75% ()

Reklama

Expendable 

všechny recenze uživatele

Já vím není to zase taková pecka, ale film je celou dobu napínavý a i střihy nejsou špatné na tento typ filmu. Záporáci jsou dobří, ale na rumunskou angličtinu si nikdy nezvyknu, ta výslovnost mi dost vadila a toporné herectví. Filtr mě taky moc nepotešil, ale asi je to tím, že jsem film viděl online a to nebylo zcela ideální. Jinak akční sekvence jsou kvalitní a i střídání lokací potěší. Odehrává se to na více místech a i s efekty jsem spokojen. Akce tu zas tolik není, ale ta co tu je je velmi kvalitní a rozhodně je to aspon 3x lepší než Pastýř. Barbarash vytěžil s Rumunských lokací maximum. Sice několik scén na rozmlácené baráky, na čůrající psy tu bylo, ale ostatně to je všude po světě, u nás by to bylo ještě horší. Potěšil mě Van Dammův syn, který s herectvím vypadá lépe než jeho tatík, ale zatím se má hodně, co učit. Film má skvělý soundtrack, až na ty rumunské odrhovačky dobrý. Snímek bych spíše charakterizoval jako thriller/drama než akční/thriller. Ale myslím si, že je to povedený film, typově blízko k filmu Blitz. Já jsem byl maximálně spokojen, lepší už to nebude, každá snaha se cení. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako vzpomínka na staré časy to nebylo zlé. Van Damme je celkem ve formě, druhý do nemimické dvojky, Adkins, ho slušně doplňuje a společně jim to docela šlape. Je mi jedno, že produkce byla rumunská nebo ukrajinská. Zabijáci jsou svižnou ultrabéčkovou akčňárnou, která ty, co na Van Dammových filmech vyrůstali určitě potěší. 50% ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Film byl převážně natáčen v Bukurešti (Rumunsko) a v New Orleans (Louisiana, USA). (Terva)

Reklama

Reklama