Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Paganini? Kasparov? Nezkušený terarista? Kdepak. Viděli jste ten baret, hluboké existenciální myšlenky a nutkání řešit třídní rozpory? JCVD představuje Jeana Paula Sartrea (z důvodů omezení propagace tabákových výrobků bez dýmky) a tupá mlátička Adkins, která nemá ani tucha, že existence předchází podstatu, slouží v tomhle filozofickém podobenství jen jako zrcadlo dilemat souznění citu s rozumem. Kdo neumí číst mezi bukurešťskými řádky, tomu zůstane jen poznání, že chemie mezi ústřední dvojicí nefunguje, východoevropské lokace se svou jednakostí začínají zajídat, hepatitida kamerový filtr sucks a navíc se to bere až tragicky vážně (vyjma dvojsmyslného rozhovoru o hlazení želvy, ale to asi nebyl úmysl).. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

"THE BEST WEAPON AGAINST AN ENEMY IS ANOTHER ENEMY." - Friedrich Nietzsche (1844-1900). JCVD a jeho kopačácký obdivovatel a následovník, Scott Adkins v průměrném akčním béčku s vůbec ne trapným scénářem, v levných rumunských lokacích, se solidní kamerou, která hází zajímavé úhly, s obrazem hozeným do žluto-hnědého filtru a za zvuků iritující rádoby exotické cigo sračky. Kvalitní bitky se nedočkáte, Scott Adkins vůbec nedostal prostor rozpoutat svůj pohybový arzenál a spíše se kecá, Van Damme se asi taky šetří na EXPANDABLES II, protože tady za sebe nechává hrát spíš svou charismatickou bouli, utrápený výraz a pytle pod očima, než že by jako za mlada skákal 360ku. S fidličkama a želvou už to tvůrci ale přepískli (ikdyž Van Dammův vztah k vážné hudbě a zvířatkům, v jeho případě ke psům, je znám). Jinak v rámci možností Assassination Games dostály očekávání, které bylo střízlivé. Štěky Krise a Biancy Van Dammových při nejmenším roztomilé. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

JCVD je zase zpátky a role záporáka by mu opravdu sakra sedla...škoda, že do toho zase namíchal city a kýčovitě slabá místa, která jsou už ohranou písničkou, kazící celkový dojem. Ve spojení s Adkinsem jsem čekal opravdu akční podívanou a ani té se mi nedostalo..sakra proč tedy nadprůměr a tří hvězdy??? Je to prostě slabostí pro tohohle belgického sympaťáka, za tu jednu skvěle dotaženou choreografii a za Van Dammovu garsonku se sbírkou houslí v zabijáckém stylu, která neměla chybu.. ()

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Dva nejlepší assassiny na světě bych si asi představoval trochu jinak, řekněme více decentněji. Nejsem si jistej, že by nájemnej vrah podobného kalibru měl potřebu sestřelovat své cíle neurvalým a "hlasitým" stylem Scotta Adkinse, ale na druhou stranu mi nesedí ani hra na housle a intelektuální dřímání toho vlámskýho vojáka s boulí na hlavě. Ovšem to jsou jen nepatrná negativa (subjektivní) na jinak velice podařeném akčním thrilleru. Má to spád, nabitý hlavní protagonisty, dobrej soundtrack, jistou temnotu, a hlavně prostřednictvím Assassination Games jsem opět po delší odmlce mohl spatřit na plátně J.C.V.D., což mě řádně uspokojilo. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Moji dva velcí oblíbenci v jednom filmu, to je prostě paráda. Navíc se jednalo o zdařilý akční film, který sice byl místy malinko hluchý, nicméně divák bez problémů zůstal u obrazovky a čekal, jak si kluci poradí. Po delší době jsem viděl s JCVD film a hle, super kousek. Nemám problém dát za 80% // (25.11.2016) NOVA CINEMA HD - I na podruhé se to v pohodě dá, navíc s kvalitním dabingem (Pomeje a Hruška) o to spíš. Trochu ubírám, přece jen jsou tu hluchá místa. Každopádně dvojici JCVD&Adkins to dobře ladí. 75% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) přebírá diamanty za odvedenou práci, se na stůl vysype jeden diamant z pytlíku. V následujícím záběru, kdy po nich Brazil sahá, je však diamant zpět v pytlíku. (masekjc)

Reklama

Reklama