Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

bourec 

všechny recenze uživatele

Pravda je ,že to funguje jako film docela dobře.Scénář,režie,herecký výkony obstojný.Ale všechno mi trochu pokazila ta dementní močka cáklá na kameru.Co tim Barabáš sledoval,fakt netušim.Ale sralo mě to hodně.Navíc sem pořád čekal na nějakou pořádnou revenge akci,ale ta prakticky nepřišla.Ale vcelku se dá říct,že film v poho.60%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dnes už klasické céčko totálně podělané kvality. Ale co šlo ještě podělat, to se taky podělalo. Počátek všeho je naprosto strašný šedý filtr, který z filmu dělá opravdu hnusné podívání. Dále snad až za hranou jsou záporáci, kteří si vesele vraždí i skoro hlavní postavy a řežou a podřezávají až běda. Fakt hnus. Dalším záporem jsou opravdu debilní dialogy, kdy některé věty totálně nedávají smysl – např. když postava pronese v Rumunsku, že by hrdina měl odjet ze Států (čili já pochopil z USA), nebo když hlavní postava z Ukrajiny se do ní dostane během pár chvil autem z Rumunska. Bohužel opět zde dostáváme smutnou a trpící postavu Jean-Clauda Van Damma, který jedinou bojovou scénu se Scottem Adkinsonem zvládne, ale jinak předvádí svou typicky neemocionální postavu, která si jen těžko získá u diváků sympatie. A Adkins nepředvede vůbec nic, lépe řečeno mu to režisér a choreograf neumožní. Velmi slabé dílo, které zachraňuje jedině dabing Jiřího Pomejeho v roli Van Damma. Hudba: Neal Acree ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jakou kvalitu mají filmy s JCVD posledních let, ví asi každý. Tohle je ale naprostá pecka. Jean Claude hraje nájemného zabijáka a své paže moc nepoužívá. Druhého zabijáka hraje Scott Adkins, což ve své kombinaci přináší opravdu zajímavou podívanou. Tento ponurý film je natočen velice, velice realisticky - takovým tím francouzským stylem. Až po zhlédnutí jsem zjistil, že film je dílem americké provenience. Čemuž jsem téměř nechtěl uvěřit, za což jsem ale velice rád. Protože tady je cesta a důkaz toho, že i USA umí natočit "francouzský" film. Dvojnásobně jsem rád proto, že mám už po krk všech těch intelektuálů, co upřednostňují francouzskou kinematografii. Ano, film je ve francouzském stylu, ale je v něm něco navíc. A tím něčím jsou hvězda akčních filmů a možná novodobá hvězda akčních filmů. Film je v některých fázích dost brutální. Za povšimnutí stojí poslech angličtiny z úst různých herců. Protože ve filmu hrají herci různých národností, i angličtina je pořád jiná. Doporučuji tedy zhlédnout film v originálním znění. PS: Ubližování milované osobě, když jste přivázán a nucen beznadějně jen přihlížet, je tou nejstrašnější a nejkrutější věcí na světě. Odmítli byste nabídku zabít takového hajzla? ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

EEee...no nie uplne zle, ale ta beckovost napriek vsadepritomnym kamerovym filtrom (teda vlastne jednemu zltohnedemu) je doslova hmatatelna. Spasu prinasa v celku zaujimavych zaverecnych cca 30 minut, kde sa stihne co to zamotat aj vymotat. Deti Varenbergove su ako by ich jeden otec mal, no treba povedat, ze najme Kristopher vela talentu nepobral...Co mi ale vylozene vadilo bola skutocnost, ze v tomto anglicky hovoriacom filme, po anglicky rozpravali asi tak 2-3 zucastneni...inak to este aj mne slovenskemu bacovi ;) trhalo usi. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • V scénke, keď sa Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) a Roland Flint (Scott Adkins) po prvýkrát stretnú v sklade a mieria na seba zbraňami, tak pri zábere zhora si môžeme vľavo hore všimnúť, že niekto zo štábu prebehol za okrúhlym strojom, pred ktorým stoja sudy. (ČSFD)

Reklama

Reklama