Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nestává se rozhodně každý rok, aby studenti herectví, režie a dramaturgie, kteří se na pražské divadelní fakultě sejdou v jednom ročníku, byli všichni tak talentovaní a zajímaví jako ti, co absolvovali v Disku v červnu 2010. Z kvalitních inscenací jejich diskové sezony padla nakonec volba na Kazimíra a Karolínu, u nás méně známou hru rakouského meziválečného dramatika Ödena von Horvátha. Role v ní dostal celý herecký ročník, a tak se dnešních absolventů zeptáme i na to, kam odcházejí do angažmá a jaké jsou jejich další plány. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

smrt.ka 

všechny recenze uživatele

Proč zrovna Kazimír? Byly i lepší inscenace. Ale dávám za pravdu autorovi popisku obsahu; tak talentovaní, tak zajímaví. Bude se mi po nich stejskat. Hra byla povedená. Rozhodně lepší než průměr. Rozhodně horší než Racek. A otázky na herce byly pěkný bonus. ()

quixote 

všechny recenze uživatele

Příjemný zážitek, výborné herecké výkony, až mrazivě aktuální hra (ač z roku 1932…). Několik opravdu silných, případně zábavných míst. Budiž pochváleni ti, kteří se rozhodli tuto sympatickou inscenaci zaznamenat! ()

Reklama

Reklama