Reklama

Reklama

Pro příštích 7 generací

  • Česko Pro příštích sedm generací (festivalový název) (více)

Obsahy(1)

Film „Pro příštích sedm generací“ dokumentuje významnou cestu třinácti babiček z tradičních kultur, které cestují kolem světa, aby podněcovaly světový mír a sdílely své původní způsoby léčení. Tyto moudré stařenky, šamanky a léčitelky ze všech koutů světa se poprvé sešly v roce 2004 na historickém sjezdu v severní části státu New York. Zasaženy svými obavami o naší planetu, rozhodly se založit společenství: Mezinárodní radu třinácti domorodých babiček. Tváří tvář světu v krizi sdílí své vize léčení a volají po změně, teď, než bude příliš pozdě. Svým učením osvětlují cestu k míru na uzdravené planetě. (Fresh Film Fest)

(více)

Recenze (3)

filmharmony 

všechny recenze uživatele

...proč se učit od starých a moudrých žen? protože vědí, protože znají, protože prošly životy a mají o co se dělit... Mezinárodní rada třinácti domorodých babičeke je eko poselství pro planetu Zemi, tentokrát velmi neobvyklým způsobem a přesto tak známým a přirozeným... klobouk dolů za tento projekt... ()

ariari 

všechny recenze uživatele

to bolo krásne. Ako u čarovnej babičky v nedeľu popoludní pod lipou....a skošíčkom teplých koláčikov. Je dobré vedieť, že takýchto krásnych ľudí je toľko. ()

Reklama

Kira Reborn 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že toto je úžasný dokument na kterém se podílelo 13 úžasných žen, které se nám snaží sdělit, že nastal čas se změnit...musím se přiznat, že jsem při sledování naprosto mimoděk uronila slzu :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama