Reklama

Reklama

VOD (1)

Již mnoho desetiletí panuje ve vesnici Daggerhorn nelehké příměří s tamním vlkodlakem, kterému při každém úplňku místní lidé nabízejí zvířecí oběť. Obě strany dohodu dodržují, ale přesto ve vesnici panuje všudypřítomný strach. Dcera místního dřevorubce Valerie je zamilovaná do samotáře Petera, avšak její rodiče dohodli sňatek se zámožným Henrym. Milenci nechtějí ztratit jeden druhého, proto se rozhodnou pro útěk. Když se to chystají udělat, dojde k útoku vlkodlaka. Obětí je Valeriina starší sestra. Vesničané touží po pomstě, a tak povolají známého lovce vlkodlaků Solomona. Od něj se dozvídají, že nebezpečné zvíře žije celou dobu mezi nimi a může to být kdokoliv. Pátrání po jeho lidské identitě vrhá temný stín podezření na několik Valeriiných blízkých. Ona postupně zjišťuje, že má s nestvůrou zvláštní spojení, které je táhne k sobě. Vlkodlak k ní promlouvá a Valerie se mu musí vzdát, nebo každý, koho miluje, bude zabit. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (671)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

S Karkulkou to má strašně málo společného. Ale jinak příběh nebyl zas tak hrozný. Sice žádné nervydrásající drama, ale dívat se na to dalo. Mrzí mě, že Gary Oldman nehrál tak dobrou roli a opustil nás v půlce filmu a ještě tak blbě. Herecké výkony nebyli zrovna extra. Je to celé takové půl na půl. Líbilo i nelíbilo...Hodnocení odpovídá. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Twilight 2.0, naštěstí tady se občas i něco dělo. Gary Oldman jako fanatický kněz (nebo co byl vlastně zač) potěšil, zbytek ansáblu byl zralý spíše na odstřel, zejména ti dva o 'Karkulku' soutěžící hoši s nepřehlédnutelnými komediemi na hlavách a výrazy mužských real dolls. Jinak je to film poměrně hezký (kamera, barvičky, mlha, dům babičky atd.), byť asi z důvodu ratingu přespříliš sterilní. Sledovatelné bez újmy na zdraví, žádný zázrak to ovšem rozhodně není. Vážným zájemcům o osudy Karkulky bych raději doporučoval podívat se např. na Společenství vlků. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $37,662,162Tržby Celosvetovo $90,300,442Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,583,684 //počet predaných kusov 80,910Tržby za predaj DVD v USA $6,008,012 //počet predaných kusov 407,675║ V pohode, ide to jasne v šlapajach Twilightu/Súmraku ale narozdiel od toho upírského bezduchého zlepenca to v tomto prípade celkom funguje, aj keď ide len o schematický dej z okukanými scénkami, má to celkom dobrú výpravu, kostýmy, hudba újde, herci sa dajú, ako oddychovka na vypnutie mysle fajn. /60%/ ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Čemu se to proboha upsal Gary Oldman?! :( Hardwicke prakticky "přetwilightila" pohádku o Červené karkulce a výsledek je takový, jaký je - příšerný. Proč sakra točí takové sračky, když umí stvořit i něco takového, jako byli Lords of Dogtown?! Jednu hvězdu za zmíněného Oldmana a velká kukadla Amandy Seyfried.. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebylo nejhorší, ale určitě to taky nebylo nejlepší. Každopádně uplně špatné to nebylo, vcelku se na to i daloo koukat, Červená Karkulka to byla minimálně a scéna s "babičko, proč máš tak velké oči" by se rozhodně dala vypustit, působila příliš komicky. Ovšem, když si odmyslím název snímku, pak je to průměrný vcelku dobrý film. Můžu na rovinu říct, že jsem čekala daleko míň a daleko větší zklamání, nakonec jsem byla i celkem potěšena v rámci možností. 2 a půl *. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Ačkoli je filmová vesnička se svými obyvateli malá a chudá, je namísto tradičních výplní oken, jimiž byly tenké vysušené zvířecí kůže, použito sklo, tehdy ve středověku nedostupné a velmi nákladné zboží, které si mohli dovolit jen ti nejbohatší. (Conspi)
  • Amanda Seyfried (Valerie) si na jednom večierku prežila jednu zlú skúsenosť so Shiloh Fernandezom (Peter), preto herečku musela presviedčať Catherine Hardwicke, aby mu dala ešte jednu šancu. (misterz)

Související novinky

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Reklama

Reklama