Reklama

Reklama

VOD (1)

Již mnoho desetiletí panuje ve vesnici Daggerhorn nelehké příměří s tamním vlkodlakem, kterému při každém úplňku místní lidé nabízejí zvířecí oběť. Obě strany dohodu dodržují, ale přesto ve vesnici panuje všudypřítomný strach. Dcera místního dřevorubce Valerie je zamilovaná do samotáře Petera, avšak její rodiče dohodli sňatek se zámožným Henrym. Milenci nechtějí ztratit jeden druhého, proto se rozhodnou pro útěk. Když se to chystají udělat, dojde k útoku vlkodlaka. Obětí je Valeriina starší sestra. Vesničané touží po pomstě, a tak povolají známého lovce vlkodlaků Solomona. Od něj se dozvídají, že nebezpečné zvíře žije celou dobu mezi nimi a může to být kdokoliv. Pátrání po jeho lidské identitě vrhá temný stín podezření na několik Valeriiných blízkých. Ona postupně zjišťuje, že má s nestvůrou zvláštní spojení, které je táhne k sobě. Vlkodlak k ní promlouvá a Valerie se mu musí vzdát, nebo každý, koho miluje, bude zabit. (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (671)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ani krásná tvář Amandy Seifried, ani dobrá temná hudba, ani povedené exteriéry a ani pár povedených lekavých scén nestačí, aby přebily prázdný scénář. Je to pohádka-detektivka - kamera vám nabízí nejrůznější podněty, podle kterých si můžete ze sekundy na sekundu vybírat, kdo je podle vás vlkodlakem. A to je zjednodušeně hlavní dějová linie, na jejímž pozadí je nenásilně naznačený romantický příběh zasazený do thrillerového prostředí. 50% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Čemu se to proboha upsal Gary Oldman?! :( Hardwicke prakticky "přetwilightila" pohádku o Červené karkulce a výsledek je takový, jaký je - příšerný. Proč sakra točí takové sračky, když umí stvořit i něco takového, jako byli Lords of Dogtown?! Jednu hvězdu za zmíněného Oldmana a velká kukadla Amandy Seyfried.. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Hrozne dlho som sa rozhodoval ako ohodnotiť Red Riding Hood a dospel som k tomu, že 3,5* bude správne rozhodnutie. No keďže také hodnotenie tu nieje, priklonil som sa radšej k 4* a to kvôli Amande, atmosfére a nepredvídateľne temnom deji............Soundtrack Alex Heffes: 1. Towers Of The Void – Brian Reitzell ,2. Kids – Brian Reitzell & Alex Heffes ,3. Dead Sister – Brian Reitzell & Alex Heffes ,4. The Wolf – Fever Ray ,5. Mt. Grimoor – Brain Reitzell & Alex Heffes ,6. Tavern Stalker – Brian Reitzell & Alex Heffes ,7. Grandma’s House – Brian Reitzell & Alex Heffes ,8. Keep The Streets Empty For Me – Fever Ray ,9. Wolf Attack – Brian Reitzell & Alex Heffes ,10. Just A Fragment Of You – Anthony Gonzalez from M83 & Brian Reitzell ,11. The Reveal – Brian Reitzell & Alex Heffes, ,12. Finale – Brian Reitzell & Alex Heffes ,13. Crystal Visions – The Big Pink ()

Anderton odpad!

všechny recenze uživatele

Čevená kalkulka je skôr červený kalkul. Nevadia mi modernizácie klasických tém, ani cool modernizácie, avšak ak sa na takýto tenký ľad niekto pustí, takmusí vedieť prečo a musí mať silné argumentypre. Tu je ten jediný argument Twilight. Pekné obrázky sú jediným kladom tejto ťažko povedať že rozprávky, skôr metrosexuálnej rozprávanky. Oldmana nechápe nikto, ale ja nechápem ani Seyfried, ktorá má slušne rozbehnutú kariéru a dobre vie, že podobné projekty ju môžu poriadne zbrzdiť. Najväčším omylom sú bezpochyby bezkrvní mladíci, ktorí by sa viac hodili ako upíri do tretieho radu v Twighlighte. Aj takí Lautner s Pattinsonom sa na ich nevýraznosti museli dobre zabávať. Mohla to byť aspoň priznaná béčková zábava, lenže ani s tempom to nie je bohviečo a divák tak celý čas iba neveriacky krúti hlavou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,, BABIČKO, PROČ MÁŠ TAK VELKÉ OČI?“ ,,ABYCH TĚ LÉPE VIDĚLA, DRAHOUŠKU“. ,,BABIČKO, PROČ MÁŠ TAK VELKÉ UŠI?“ ,,ABYCH TĚ LÉPE SLYŠELA, DRAHOUŠKU“. ,,PROČ MÁŠ TAK VELKÉ ZUBY?“ ,,ABYCH TĚ MOHLA SNÍST, DRAHOUŠKU.“..... /// ...a pak přišel myslivec a .....HOVNO. Taky mě nachytali! Vrahem totiž je zahradník! (kecám, ten se tady (asi) vůbec nevyskytuje).... Podivně udělanej svět (3D? Nesázel bych na to!). Nešťastná láska a vlkodlakem můžeš bejt ty, ty i ty (jo, i TY!). PROZRAĎ MI, KDO JE VLK?! Něco je cejtit ve vzduchu, ale nebejt tma a ticho (kolem mě), tak necejtím nic (a dávám o * míň!). Divadlo? Shakespearovská Karkulka? Prequel k Twilight? A vlk? No co myslíte? Narvali do něj kamení, zašili ho a hodili do řeky! Radši si to nechte odvyprávět od babičky. Je to lacinější a budete se víc bát! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč Karkulka chodila v červeným hábitu a co měla (místo žrádla) v košíku. 2.) Nevím co je ,,krvavej měsíc“ (měsíc! ne tejden!). 3.) Všechny babičky (který by mě mohly vyprávět pohádku) umřely. 4.) Chci vidět vlkodlaka, kterýho dělalo (zřejmě) stejný trikový studio jako ptáka Ohniváka. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (63)

Zajímavosti (15)

  • Do role Heryho tvůrci před akvizicí Maxe Ironse uvažovali nad obsazením Sama Claflina. Absolvoval dokonce i zkoušky před kamerou ve společnosti Amandy Seyfried. (Conspi)
  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem Fangs of Affection. (PVi)

Související novinky

Twilightovitá Saoirse Ronan?

Twilightovitá Saoirse Ronan?

05.05.2011

Twilight sága spěje k závěru a je načase něčím navázat. Pokusy typu Červená Karkulka a Beastly pohořely, možná ale pomůže jméno samotné „matky“ Stmívání Stephenie Meyerové. I její román The Host je… (více)

Reklama

Reklama