Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (256)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá, hollywoodská zálivka na popcorn. Kikiny, bikiny, sliční metrosexuálové usilovně zatínající bříška a ve vodě nenažraná rybka, která při útoku vrčí!!! a pěkně si vyskakuje (někdy až tři metry nad hladinu). Jelikož je Noc, je úměrně tomu i hovno vidět a já se pomalu nemohl dočkat, až ten gumový 3D žralok všechny ty Keny a Bárbiny za "nervydrásajícího" šplouchání a cákání ve tmě do jednoho požere, napálím tomu odpad za mimořádnou bezkrevnost a ultimativní debilitu a pustím si něco o hodně zábavnějšího. Třeba plyn. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Parta krásných mladých lidí si vyjede užít volna do domku na ostrůvku uprostřed jezera. Zábava je v plném proudu do doby, než žraloci, které tam vysadila skupinka místních psychopatů, jednomu z mladíků ukousnou ruku. Od této chvíle začne scénář připomínat frašku – všechno se začne úplně nesmyslně komplikovat (lidé padají do vody, čluny vybuchují), postavy zhloupnou na úroveň IQ 50 (chování Sáry vůči bývalému příteli) atd. Plus předvídatelnost na všech úrovních. A ještě ke všemu má Noc žraloka rating PG 13. To znamená minimum krve, minimum nahoty, minimum vulgarismů. Což je u letního žraločího teenagerského hororu celkem průser. Čtyři body z deseti za slušnou technickou stránku. Když už nic jiného, je na filmu alespoň vidět, že jeho tvůrci už nějakou zkušenost s kamerou mají. To je ale podobně platná útěcha, jako kdyby vás měl místo totálního neznalce operovat student medicíny, který právě absolvoval první semestr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $18,877,153Tržby Celosvetovo $40,136,479 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $1,804,936 //počet predaných kusov 111,803║ Ukričané béčko, ktoré ubehne ako voda, fakt nehorázne rýchlo to celé odsypalo a to ako dejová výstavba žiadna, len samoúčelné scénky, bez lepšej dávky napätia, kopu tlápačkových dialógov, napríklad mladý herci ušli neboli otravný ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, režisér David R. Ellis len klesá a klesá, škoda mohlo to byť zábavné a nechutné béčko ako Piraňa 3D ale nie je. /25%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Při překladu titulků jsem musel na Wikipedii zjišťovat informace o žralocích. To by člověk neřekl, jak se názvy žraloků v různých státech mění. Ale teď už např. vím, že žraloček brazilský světélkuje a že polyká své zuby, aby získal vápník :-) :-) Komu se líbil film PIRANHA 3D, bude se mu líbit také SHARK NIGHT 3D. Sympatické herecké obsazení, akce, krásné jezero a žraloci na úrovni. Žádné kreslené stvůry od Asylum a Syfy. Ale dvě věci mne vytočily : SPOILER : 2 roky chodila s Dennisem. Věděla, jaký je to hajzl a přesto své kamarády s ním pustila na loď. A pak Denisovi projela lodním šroubem přes ksicht. Musel mít plastického chirurga kouzelníka, protože Dennis neměl na ksichtu ani škrábnutí a hned se mohl živit jako manekýn. Přesto se mi film líbil a dávám 60% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Dve slová, ťažká stupidita. Od A až po Z je všetko úplne zle, tak ale zas každý musí uznať že sú omnoho horšie horory ako toto. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Spoilery. Na začiatku boli ambície (režisér obstojných hitov Nezvratný osud 2 a Hady v lietadle, v titulnej úlohe vychádzajúca hviezdička Sara Paxton, 25-miliónový rozpočet). Na konci podpriemerný žraločí krvák plný klišé. Podstatná časť deja sa odohráva v noci alebo na vode (prípadne pod nočnou vodou), takže nie je nič vidieť. Po stránke scenára sa jedná o vrchol stupidity. Hororový fanúšik len útrpne čaká, či postavy zistia, že na mobile nemajú signál (zistia) a či zomrie šerif (jasné, že zomrie). Postavy sú totálne nezaujímavé, dokonca aj pes. Príšerné dialógy dotvárajú kúzlo blbosti, ale korunu mu nasadzujú až čoraz zúfalejšie spôsoby scenáristov, prečo poslať postavy do vody, keď na suchej pôde im je dobre a mohli by na nej čakať do konca sveta. A keď sa minú posledné kuriózne dôvody, postava skrátka do vody ide... dobrovoľne! „V Baltimore to robíme tak, že keď ti zabijú babu, ty zabiješ ich,“ prehlási namakaný Afroameričan so 45. tehličkami na bruchu, chytí zastrúhané biliardové tágo (!!) a vyrazí do vody ukázať o pár ton ťažšiemu žralokovi, čo je to baltimorská pomsta nahnevaného týpka. Jediné oživenie divákovi prinesú dva zvraty, ktoré sú rovnako nečakané, ako blbé (žralokov je v jazere viac a vypustili ich doňho miestni dedinčania na čele so šerifom, aby k nim primontovali kamery a nakrútený útok na človeka zavesili na internet). Kladne hodnotím scénu, v ktorej postava spadne do jazera a uvidí v ňom pár metrov od seba v temnej vode obrovského žraloka, ako na ňu pozerá. Brrr. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Davide, Davide, tohle už ti nikdo nesežere ani po těžké lobotomii. Jedině jako dobrodružnou komedii, ale toho humoru se moc nedostává. Snad jenom ve scénách, kdy vyjde najevo žraločí inteligence a jejich mimořádně vřelý vztah ke sportu. Buď hned v úvodu vykrádáš Spielbergův opus, nebo (což jev nejčastější) vršíš jedno klišé za druhým, až se tě ptám, pro jakou věkovou kategorii to vlastně točíš? No jo, už to vidim! PG-13, to všechno vysvětluje. Těmhle náctiletým stačí málo: hlavně ať tam hezky něco efektně bouchne, hnusně digitální žraloci někoho sežerou a promenáduje se tam pár bab v plavkách. Otázka zůstává, kdo na to bez krve a koz bude chtít znova koukat? ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Kludne sa tu mohlo jednať o druhú Piraňu 3D, tá bola svojou krvavou zábavnosťou príjemným sústom. Tvorcovia žralokov by však potrebovali vačšiu fantáziu, súdnosť a zmysel pre humor. Vo filme sa nenachádza ani jeden zaujímavý nápad, ani jeden vydarený žraločí útok. Všetko je jednotvárne, mdlé a hlúpe. Zívačka. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Žraločie nič , ktoré sa zviezlo na vlnách rozvírených piraňou , ktorú Aya pustil do aquária v predstihu. Nemyslím , že obsiahlejší koment si tento snímok zaslúži. A kdejaké X - Y - D spracovanie , som spláchla spolu so žralokom. Bodíky len za príjemnú spoločnosť pri projekcii. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Už kvůli tomu bizáru jde o kousek, který rozhodně stojí za shlédnutí! Ano nepopiratelně je to v mnoha ohledech tak trochu hloupé a do jisté míry předvídatelné. Na druhou stranu si však říkám proč ne. Stále je to jen film a zde rozhodně není nic, co by vyloženě bilo do očí. A pak je tu další věc, dílo je totiž nespravedlivě podhodnoceno zdejšími uživateli na zcela nesmyslných 34%. Přitom efekty nejsou nejhorší, scénář je sice prostý, ale funkční a postavy sice úplně vymaštěné a přesto zajímavé a vtipné. K tomu byl úvod tak nabitý, až jsem film zpočátku vnímal na slabší čtyři hvěždy, což méně uspokojivý závěr zase tak moc nepokazil. V poslední řadě srovnám-li Noc Žraloka s jinými filmy podobného typu, tak jsem již viděl spousty po všech směrech výrazně horších, přitom s lepšími hodnoceními. Proto jsem se zde rozhodl naopak mírně nadhodnotit. V žádném případě si nemyslím, že by byl snímek špatný, ale není ani tak dobrý abych na něj kupříkladu chtěl ještě někdy znovu narazit. S hodnocením jsem se stejně nakonec rozhodoval na pomezí 50%. PS aneb nevysvětlitelné a komické části filmu: Proč ta holka prostě neprolezla mříží té žraločí klece, kolik hodin tam ten večer vyhozený a nad ránem znovu objevivší se pes kroužil ve vodě plné žraloků a je skvělé, jaké plameny dokáže vykouzlit skrz na skrz promočený zapalovač??. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Ale ale ale... Copak místní osazenstvo čekalo ? Možná jsem mimo já, ale opravdu jsem si od party beach boyů a režiséra majstrštyků jako jsou háďata, či několika dílů série umři 100x jinak, nesliboval hororové žně. Ale což, alespoň má místní banda "študentů filmu" na co plivat! :) Stupidní a po všech směrech průměrné BÉČKO přesně tak, jak ho máme (pro oddych!) rádi - 50%. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechci působit dojmem, že se schválně koukám na braky, abych je pak mohla kritizovat. Někdy má prostě člověk chuť na nějaký brutální béčko a je mu jedno, že to bude zábava pokleslé kvality. Jenže Noc žraloka je naprosto nekrvavej, nudnej a rozvleklej odvar, kde žraloci hrajou až tak třetí housle a po většinu času se jen kouká na teenagerovský radovánky, což ve filmech podobnýho typu slouží jako krátkej úvod k masakru a tady to vyplňuje první část filmu. Navíc kdykoliv se zrovna likviduje nějaká další otravná postava, tak po chvíli zmatenýho rejdování po hladině prostě jen zmizí pod vodou. No fakt nářez. Nevím, jestli ten nápad se vznikem žraloků mám ocenit nebo ne, radši se zdržím hlasování. Zajímalo by mě, jestli je Megalodon zábavnější, protože tohle teda byla absolutní slabota. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlidka mnoha druhů neherectví, na níž je zajímavé hlavně to, že její tvůrci nepovažovali za podstatné do hororu (nebo thrilleru, jak se píše zde) zařadit ani vteřinu jakéhokoliv napětí. Krev teče, žraloci vrčí a vyskakují nad hladinu, vše je očividně vážně míněno... Kdepak. Jsou to dva týdny, co jsem viděl Spielbergovy Čelisti konečně i v kině, takže jsem možná zaujatý, ale... Ne, nejsem. Noc žraloka je vážně pitomost. A kdo by pochyboval o duševním zdraví štábu, který ji natočil, ať počká na neskutečný potitulkový hudební videoklip. Mě vyděsil asi stokrát víc než jakýkoliv žralok. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Po rozmyslu musím jít s hodnocením dolů, dvě hvězdy jsou až příliš. Zklamání nad dlouhou nocí krveprolití. Chování žraloka v jistých chvílích nepochopitelné. Jednou je pomalej jak šnek, aby hrdinové mohli uniknout a po druhé je rychlejší pomalu než člun. Herci dialogy a dějem přešlapují vodu. Místy odfláknuté. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný a tupý teen horor o hnusně digitálních žralocích v jezeře. Už jenom tímhle nastíněním zápletky je myslím každému jasné, že z toho nemůže vzniknout dobrý film. David R. Ellis si to ale zjevně myslel, nebo se možná chtěl pokusit opět natočit rádoby vtipné béčko jako Hadi v letadle. Jenže nevyšlo mu to moc ani tehdy a tentokrát to dopadlo ještě hůř. Postavy jsou totálně nesympatické, režie tragická a humor se jim vytratil už asi někde v námětu. Docela mě překvapuje, že se tahle zrůdnost vůbec dostala do kin, protože scény typu ,,jednoruký černoch jde lovit žraloka" nebo ,,žralok výskokem sežere týpka na skůtru" se většinou vyskytují v "perlách" dvd kalibru. Doufám, že tam už Ellis se svým příštím filmem taky zamíří. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

A vite co? jdete se vsichni bodnout mne se to libilo je to pripad ptakoviny tak ultimatni ze proste nemuzu jit pod 3 hvezdy uznavam ze ty herci sou dost hrozny ale nastesti nedostanou moc velkej prostor a jeden po druhym mizi pod hladinou uplne nejvic ultimatni pak je ta pointa filmu to nebudu prozrazovat to se musi videt kazdopadne jestli to nekdo bral vazne tak se nedivim ze mu to nelibilo tohle je v prvni rade bezmozkovy becko ktery se chvilema snazi tvarit jako acko ale nastesti jenom chvilema rychle to ubehne a marna slava ale Ellis mne opet nezklamal styl tohoto rezisera se mi proste libi a uz se tesim na dalsi kousek tak trochu doufam ze jeste vezme do ruky nezvratnej osud a trochu ho ozivi jo a vzkaz memu oblibenemu uzivateli POciSEMOVi sorry ale tentokrat se tezce neshodneme asi si holt jeste pro takovy ultimatne zabavny odpadni zalezitosti nedorostl jasne ze to byla picovina ale ja mam zabavny picoviny rad tak trochu nadhledu lidi ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

Reklama

Reklama