Reklama

Reklama

Donalda má každý rád

(video kompilace)
  • USA Everybody Loves Donald
všechny plakáty
USA, 2004, 58 min

Obsahy(1)

Přichází k vám ve špičkovém výběru, který nabízí to nejlepší z Donaldových kreslených grotesek. Každé dobrodružství se jen hemží spoustou nádherně potrhlých rošťáren, díky nimž získal Donald světový věhlas. V grotesce Nejhorší malíř pokojů zhatí lstivý čmelák Donaldův plán na zvelebení bytu. V další epizodě vykolejí Donaldův dětský vláček dvě roztomilé veverky, které si zrovna hrají u trati na schovávanou. V grotesce Pan Kačer vyráží bude chtít Donald protančit noc s dámou svého srdce. Jeho plán mu ovšem neustále narušují tři malí nezbední kačeři, kteří chtějí být za každou cenu s nimi. Zábavná kolekce těch nejlepších Donaldových grotesek vás určitě rozesměje. Je plná skvělé legrace a kouzla, které dokáže vytvořit jen Walt Disney. Svolejte celou rodinu a připravte se, protože Donalda má každý rád! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Donalda má každý rád". Ano? Naozaj?! Podľa mňa je to hodne sebevedomé a značne nepravdivé tvrdenie. Pretože ja tohto amerického uslintaného káčera rozhodne rád nemám. Vyrastal som v socialistickom československu a tak som o ňom ani nechyroval. Tvorba Walta Disneyho šla úplne mimo mňa. Takže som si ani ku káčerovi Donaldovi nevypestoval žiaden vzťah. Je mi ukradnutý a tým pádom aj táto kolekcia jeho animovaných príbehov. ** ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

O tom, že všichni milují kačera Donalda není pochyb. Já na tom jsem úplně stejně. Mimo Donalda zde vystupuji i další známé kreslené postavičky, se kterými si Donald užije spoustu legrace. Za kreslené příběhy dám klidně pět hvězdiček, ale vadily mi ty předěly, kdy se všichni vyznávali z toho jak nejznámějšího kačera milují. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Donald se v této minisérii nevyhne trablům s vosou, včelou, medvědem, veverkami a dalšími. Hlavně ten bodavý hmyz mu tu nadělal spoustu problémů. Ani přítel Pluto mu moc nepomohl při mytí oken. Synovci připraví Donaldovi nejlepší tanec s Daisy. Prostě mnoho legrace a vtipný Donald. Jen souhlasím s "blackrain", že hrané vstupy ze všech koutů světa od malých i velkých obdivovatelů Donalda nemusely v této sérii vůbec být. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Kačer Donald je roztomilé stvoření. K tomu se tam vyjadřuje i spousta dětí a dospělých. Ale zase proč ne, Donald je světoznámá postava, a po celém světě ho lidé milují, tak proč to nedat najevo? Navíc se tu objeví ona u nás doma stále opakovaná věta "radši bych si měl vzít kožich". Takže prostě nemůžu jinak než dát sladké, ale přeci ne stoprocentně spokojené čtyři hvězdičky. ()

AnniqueCh 

všechny recenze uživatele

Donalda má každý rád. A ne jen jeho, ale i celou Disneyovu animovanou  partu zvířecích kamarádů Daisy, Mickey Mouse, Miney, Goofyho a další. Kdo na nich vyrostl, bude je mít navždy rád, alespoň jako vzpomínku na své bezstarostné dětství. ()

Reklama

Reklama