Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Standic1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal, že by bylo fajn si zahrát ve filmu. Ale řekněte mi, kdo může chtít hrát v něčem jako je tohle :D Parta šílenců z Asylum mi každým filmem dokazuje, že některým lidem, by se měl dát zákaz natáčení filmů - vždyť se jim to nemůže ani vyplatit... A chudáci "herci", ty už si v ničem pořádném nikdy nezahrají :) Rozhodně se na to nedívejte, i dívat se, jak roste tráva je zábavnější než tato trikově absolutně nezvládnutá slátanina! ()

Ragdoll odpad!

všechny recenze uživatele

Když se naskytne nový film, respektive film, který jste ještě neviděli, chcete si o něm přirozeně zjistit příslušné informace. Tudíž například v jakém roce vznikl, kdo ho režíruje, koho uvidíme v hlavních, popřípadě vedlejších rolích, a jak byl přijat odbornými kritiky a masovou komunitou. Jelikož já jsem stálý návštěvník a věrný uživatel této stránky, tak je v této situaci mou primární reakcí kontrola hodnocení onoho filmu, dále například čtení různých názorů, zhlédnutí upoutávky či obrázkové galerie právě zde. Tím pádem vždy vím, do čeho jdu a co mám očekávat. Což nás konečně přivedlo k té zásadní, nevyhnutelné otázce: proč se na tyhle snímky lidi koukají, já totiž výrazně pochybuji, že jsem jediný, kdo dělá tyto průzkumy. Navíc v komerční televizi se s tím opravdu nesetkáte, a jestli ano, tak hodně zřídka, proto je jediný způsob, jak se k těmhle skvostům přiblížit, stáhnutí z internetu. U mě je ten důvod velmi prostý, u něčeho jiného se takhle nepobavím, žádná komedie nemá podobný účinek, já tady normálně uchcávám! Při založení mého účtu jsem také přemýšlel, jestli budu hodnotit srdcem, nebo rozumem, a rozhodl jsem se pro druhou volbu, proto jsem přihodil odpad!, ale být to naopak, nasázel bych jasných pět hvězd! To je mé vysvětlení, pro bližší recenzi filmu si myslím stačí přečíst název a popis, obrázek už si uděláte sami. 0%. ()

Reklama

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let... ()

jardoch 

všechny recenze uživatele

Tento film si mě získal jednou věcí.Nevzpomínám si na film,který by mě zaujal tak originálním a vtipným názvem:-DProstě v té trafice za výlohou nemohl zůstat.Bylo by nefér,dávat odpad!Jednu hvězdičku si tento film zaslouží.O ději už si asi každý udělá obrázek a není nutné film ani vidět:-)...ovšem já ho bohužel viděl:-( ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se o tomto počinu proti přírodě dozvěděl poprvé, bylo to když jsem se dodíval na Mega Shark vs. Gigant Octopus, tak jsem nevěřil vlastním očím. Robert Picardo v takové blbosti? Bože Roberte, prober se!!! Hrál jsi nejlepší postavu na palubě Voyageru (Star trek Voyager) a teď bereš takovéhle podřadné role v takových sračkách? No je to škoda, ale pojďme se podívat na zoubek "filmu". Samozdřejmě, že se hercům ani herci říkat nedá. Ne proto, že by se snažili, ale hraní jim prostě nešlo, ale tu není ani náznak nějakého snažení. No prostě stejné, jako u všech těchto filmů. Abych pravdu řekl, měl jsem radši tu chobotničku, krokodýl je debil. Vlastně jediný kdo v celém tomhle veledíle uvažuje normálně je tek krokouš a náš kámoš žralůček... No prostě i když jsem se snažil úplně vypnout, nepřemýšlet a jen na to čumět, tak to nic nepomohlo. I ta mucha co mě prolétala hlavou (tam kde bývá normálně mozek.. já jsem si ho vyndal, aby byl můj pokus co nejlepší) pochopila, že je to naprostá blbost a donutila mě si dát mozek z5 a trpět. Pro vás pro všechny, kteří ste to JEŠTĚ NEVIDĚLI tu mám zprávu: pokud možno, tak se na to vůbec NEDÍVEJTE a pokud není jiná možnost, tak se OŽERTE a celou dobu se ŘECHTEJTE!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • V jednej scéne je žralok označený za druh Carcharodon megalodon. Megalodon však nemá rodové meno Carcharodon, ale Otodus, prípadne Carcharocles. (ČSFD)

Reklama

Reklama