Megažralok versus crocosaurus (video film)

Mega Shark vs. Crocosaurus

Horor / Akční

USA, 2010, 90 min

Christopher Ray

• J*A*S*M

Bez pánů z Asylumu by byl svět o něco méně šíleným místem :)(16.1.2011)

• Lateef

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let...(29.1.2011)

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus...(20.8.2011)

• Aluska88

Děkuji Universal Channelu, že se rozhodl vysílat Asylovské MEGA pecky. Jen je škoda, že kromě obou MEGA VS. filmů Mega Python vs. Gatoroid a Mega Shark vs. Crocosaurus, zatím nezařadili do vysílání díl, který předchází tomuto souboji. Technicky je tento kousek na stejné úrovni, ale zjistila jsem, že mu cosi chybí. Jakmile film skončil, na programu následovala opět Mega Piranha a já se utvrdila v tom, čím to je. Ani ultra drsná, hezká, avšak nepříjemná agentka Hutchinsonová se nedokáže rovnat se silnou Asylovskou trojkou ve složení Paul Logan, Tiffany a Debbie Gibson:) Tento film je dějově i charakterově velmi jednotvárný a poněkud plytký. Zcela postrádá Asylovskou propracovanost, obsáhlost a efektivnost kolosálního Mega Python vs. Gatoroid:) Hlášky jsou sice opět chrleny jedna za druhou, ale tento souboj žraloka a krokodýla mě jaksi nikterak uspokojit nedokázal:) "Naším úkolem je zničit a zabít pažraloka šavlozubého", "Nezničíte ho." - "Ani s celou palebnou silou armády?" :)(28.10.2011)

• burina

Fandila som tomu rádioaktívnemu žralokovi, a vy?(24.3.2011)

• Shakers

Asylum . 0% - Odpad!(27.10.2011)

• Pilda17

Nevím co mě donutilo se podívat na "kravinu" od Asylum.. 0/10 = 0%(1.7.2011)

• Chrustyn

Když sleduji podobné filmy, vždy si pokládám dvě otázky. Kde na to vzali tvůrci koule a prachy? Je to ten typ filmů, který se ani nedá nazvat filmem, protože absolutně pohrdá a uráží to co se běžně nazývá filmem. Když opomenu to, že třeba hudba by mohla fungovat i v o dost menší sračce než je toto a kameru řídil asi jediný schopný člověk ze štábu, nefunguje ve filmu vůbec nic co by v běžných filmech fungovat mělo. Nejsou tu herci ale lidi, které natáčela kamera, není tu příběh ale cestování postav od kulisy ke kulise a triky nebo akce...tady opravdu nemám slov, kterými bych vyjádřil to co si tvůrci dovolili. Ale sakra by mě zajímalo, jestli to opravdu mysleli vážně.(25.8.2011)

• SeBig

Modlil jsem se aby si ten kapitán už konečně zapalil ten zasra*ej doutník!(17.8.2011)

• Z0oMb3E

Tieto VS-ky sú úžasné v tom, že oproti sebe bojujú dve prerastené zvery, na ktoré je celá armáda so svojím arzenálom krátka. Ak chcete vidieť film, kde na jedného prerasteného žraloka je krátke celé námorníctvo zo svojími jadrovými ponorkami, torpédami a tažkokalibrovými delami lietadlových lodí, a jediné čo naňho platí je gumený čln. Či ak chcete vidieť kde je letectvo bezzubé s riadenými strelami na väčšie jašterice, avšak pár rán z pištolí ju dostane. Nemôžem film len odporučiť. Asylum to opäť dokázal. Opäť vyrukoval s tak absurdným príbehom, tak otrasnými efektami a tak príšernými hercami, aby ostal hodný svojej povesti. Opäť vyrukoval so scénami, ktoré nenechajú jedno oko suché, či jednu bránicu celú. Pre milovníkov badmovies, ako som ja, jedna z povinných jázd. Pozorným divákom a fanúšikom nielenže do oka udrú opakované zábery, ale i zábery použité z predošlých filmov.(30.1.2011)

• slatkac

Podle mě to teda zas tak extra špatný nebylo jak tomu napovídá zdejší hodnocení. Ano, triky se rovnají čtvrtým Čelistem, herecké výkony jsou tak na 20% a příběh taky nic moc, ale aspoň jsem se u toho nenudil a ta hodina a půl mi uběhla rychle. Co taky čekat od někoho se jménem Christopher Ray.(25.7.2011)

• zlabus

"This shark just went nuclear!". Bohužel podstatně slabší než první díl. Chybí Lorenzo Lamas, přibylo odporných digitálních triků (největší pecka je, když se některé opakují i několikrát ) a nějak to celkově ztratilou stylovou zábavnost dílu prvního. Není to tak strašné jako Transmorphers nebo Terminators, ale (v rámci kvality Asylum) se to k zábavnosti prvního dílu nebo takové Megapiranhy ani nepřibližuje.(24.2.2011)

• blackrain

Jako horor snad ani není možné tohle brát. Já jsem při několika scénách dostala záchvat smíchu. Ani nechci vědět, čím nás společnost Asylum oblaží příště, ale určitě to bude další ultramega blbost.(24.1.2011)

Téměř bez akce, se stejným dějem i závěrem jako první díl, až na to, že zde není obří chobotnice ale obří krokodýl(23.1.2011)

• korbitch22

já sem teda s chutí posílal Asylovky do odpadu,ale u tohodle dílka jsem konečně prozřel ;-) ono je to totiž tak strašně blbé,až je to vlastně geniální.Když vidíte jak moc se ta parta amatéru snaží hrát a tvořit..ehm něco co má být asi jako film :-) a oni to navíc berou smrtelně vážně a dělají to se vším zapálením....až jim prostě ty dvě hvězdičky dám...protože mě opravdu upřímě nerozesmálo tak dlouho nic....jako film u kterého není záměr divákův smích :-D Mega Sharku jeď! Chci Mega Shark vs. Mega Delfín!(20.4.2011)

George Clooney měl incestní sex a zrodil se utajovaný syn Gary Stretch. Ten pln smutku, že jej otec nechce přiznat v kombinaci s nepopíratelnou duchovní slabostí propadl alkoholu, bezdomovectví a zoofilii. Zkoušel si přivydělat jako pornoherec, ale byl neustále odmítán pro absenci penisu. To ovšem nevadilo společnosti Asylum Studios, která naopak ráda pořádá casting z řad odmítnutých skoro Rosenbergů. Netrvalo dlouho a ke Garymu přibrali Sarah Lievingovou, slečnu, která měla v porno branži potenciál o velikosti dvou malých dýní, ale dala přednost členství ve fanclubu Matrixu pod nickem "TrinityXXX". Pro politickou korektnost se k nim přimotal ještě černý J. White, neznámý z filmů jako Pokouřeníčko nebo Kissing Cousins. Pak už stačilo zaměnit všechny smysluplné věty opsané z nejmenované tijuanské latríny a načíst něco málo z ilustrované encyklopedie "Žraločák je taky zvíře, haf haf." Hlášky nedosahují geniality Megapiranhy, ale některé skvosty budou na alkoholově filmovém večírku vyvolávat vlny smíchu. "Žralok má měkkou kůži, ale krokodýl je nesmrtelný, toho nemůžete zranit." Ale někteří lidé krokodýly zabíjejí..." "Znají totiž jejich slabé místo vzadu za očima."(1.11.2011)

• Ragdoll

Když se naskytne nový film, respektive film, který jste ještě neviděli, chcete si o něm přirozeně zjistit příslušné informace. Tudíž například v jakém roce vznikl, kdo ho režíruje, koho uvidíme v hlavních, popřípadě vedlejších rolích, a jak byl přijat odbornými kritiky a masovou komunitou. Jelikož já jsem stálý návštěvník a věrný uživatel této stránky, tak je v této situaci mou primární reakcí kontrola hodnocení onoho filmu, dále například čtení různých názorů, zhlédnutí upoutávky či obrázkové galerie právě zde. Tím pádem vždy vím, do čeho jdu a co mám očekávat. Což nás konečně přivedlo k té zásadní, nevyhnutelné otázce: proč se na tyhle snímky lidi koukají, já totiž výrazně pochybuji, že jsem jediný, kdo dělá tyto průzkumy. Navíc v komerční televizi se s tím opravdu nesetkáte, a jestli ano, tak hodně zřídka, proto je jediný způsob, jak se k těmhle skvostům přiblížit, stáhnutí z internetu. U mě je ten důvod velmi prostý, u něčeho jiného se takhle nepobavím, žádná komedie nemá podobný účinek, já tady normálně uchcávám! Při založení mého účtu jsem také přemýšlel, jestli budu hodnotit srdcem, nebo rozumem, a rozhodl jsem se pro druhou volbu, proto jsem přihodil odpad!, ale být to naopak, nasázel bych jasných pět hvězd! To je mé vysvětlení, pro bližší recenzi filmu si myslím stačí přečíst název a popis, obrázek už si uděláte sami. 0%.(12.3.2012)

• sarkas21

Jak někdo může vůbec tohle dát do kin a na dvd strašné.Vše se dá až tak moc vidět že je to počítat až se mi stoho chtělo blit strašné.Tohle nedoporučuji ani slepým.......(22.11.2011)

• Davosh

Nehodnotitelné...(11.1.2012)

• Terva

Po nedávném shlédnutí filmu Píseční žraloci jsem se rozhodl podívat na film, od něhož mě možná mohl varovat už název samotný. Leč jako fanda Godzill a King Kongů jsem byl zvědav. Zatím co jsou Píseční žraloci asi půl hodiny celkem koukatelní, tady to nešlo hned od začátku. Vlastně první slova filmu už mě zarazily - CITÁT - Řiťka video uvádí.......... Já se omlouvám nadšencům této série, ale to prostě nejde sledovat. Ani mi tak nevadí špatné triky, ale se spojením špatných výkonů herců, střihu, kamery a hudby - to prostě NEJDE. Předcházející film, na který tento navazuje, jsem viděl až později. Jiné jméno režiséra možná značí i jiná kvalita snímku - ani tady to však nefunguje. Ale to až v dalším komentáři, vraťme se k tomuto příběhu. Jenže, kam se vrátit ? To je něco strašnýho. V době, kdy se mistři v oboru jako je Quentin Tarantino nebo Steven Spielberg vrací k černobíle točeným filmům němé éry, je tento snímek svou kvalitou horší než kdejaký film ze čtyřicátých let. (já vím přeháním, ale chtěl jsem to napsat). Když jsem viděl jakým lehkým a plavným kamerově opakovaným dvojskokem potopil žralok loď, sem to prostě vypnul. A pustil si Mega Shark vs. Giga Oktopus nebo tak nějak.(27.5.2012)

<< předchozí 1 2 3 4