Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Tato ultimátní kravina mě dostala do kolen. Člověk opravdu neví, zda je to myšleno vážně či se pokoušeli o nějakou parodii na žraločí godzillu a krokodýlího king konga. Popravdě jsem se velice zasmál při téměř periodickém opakování stejných slov a scén. Hypersonické koule a scéna žraloka přeskakujícího loď. Film jsem hodnotil stěží 2* a ty jsou za solidní zábavu s přáteli, se kterými se bavíte nad těžce odpadními filmy. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

"This shark just went nuclear!". Bohužel podstatně slabší než první díl. Chybí Lorenzo Lamas, přibylo odporných digitálních triků (největší pecka je, když se některé opakují i několikrát ) a nějak to celkově ztratilou stylovou zábavnost dílu prvního. Není to tak strašné jako Transmorphers nebo Terminators, ale (v rámci kvality Asylum) se to k zábavnosti prvního dílu nebo takové Megapiranhy ani nepřibližuje. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

- Agentka Hutchinsonová: "Ne! Ne! Ne! Musí přestat bombardovat žraloka, má v sobě jadernou ponorku!" :-) Tyhle fantastický dialogy, plus neuvěřitelně mrdlý triky, plus WTF scény (jako rádobycool akce na pláži ze závěru, plná zpomalovaček a kamerových nájezdů zkopčených z Bayovek, nebo žralokův útok na vojenskou loď), plus toporní herci, plus ten feeling béčkovosti a filmového šílenství... to všechno dohromady je kouzelná formule, která ze mě udělala fanouška pecek z Asylum. :-) ()

kurcatovium odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo odpad dostává ve spojení s tímhle průjmem zcela nový význam! Crocosaurus je naprosto toporný film, který je snad ještě tragičtější než jeho předchůdce, což už samo o sobě je obdivuhodný výkon. Vše je opět potopeno ošklivými levnými efekty, přítomna zůstává i recyklace stejných záběrů a naprostým vrcholem pak je asi u dvou recyklovaných záběrů jejich zrcadlové převrácení - asi aby divák nepoznal, že je vidí již podruhé (potřetí, ...). Fujtajbl. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

já sem teda s chutí posílal Asylovky do odpadu,ale u tohodle dílka jsem konečně prozřel ;-) ono je to totiž tak strašně blbé,až je to vlastně geniální.Když vidíte jak moc se ta parta amatéru snaží hrát a tvořit..ehm něco co má být asi jako film :-) a oni to navíc berou smrtelně vážně a dělají to se vším zapálením....až jim prostě ty dvě hvězdičky dám...protože mě opravdu upřímě nerozesmálo tak dlouho nic....jako film u kterého není záměr divákův smích :-D Mega Sharku jeď! Chci Mega Shark vs. Mega Delfín! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)

Reklama

Reklama