Reklama

Reklama

Nejbohatší lidé světa

(seriál)
  • USA World's Richest People, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seriál "Najbohatší ľudia sveta" zavedie divákov do všetkých kútov sveta, aby okúsili chuť luxusného štýlu života milionárov. Aký by bol život, keby sme mali obrovský majetok? Všetci sme už snívali o obrovskom súkromnom bohatstve a rozmýšľali o tom, na čo by sme ho použíli a kam by sme vycestovali. V seriáli "Najbohatší ľudia sveta" sa budeme môcť stretnúť s tridsiatimidvoma multimilionármi, ktorí dokázali svoj sen premeniť na realitu. Kto sú to? Ako to dokázali? Seriál "Najbohatší ľudia sveta" je o ľuďoch z celej zemegule, od Severnej a Južnej Ameriky až po Ďaleký Východ, od Európy až po stredný Východ a Afriku a umožní nám spoznať niekoľko mimoriadne úspešných ľudí aj ich hýrivý životný štýl. Zistíme, čo pre nich majetok znamená, ako im ich bohatstvo umožňuje pomáhať iným, ako ho získali a ako si ho užívajú, aby si splnili každú túžbu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Toto téma je mi velice blízké. Ráda nahlížím do soukromí miliardářů, ikdyž někteři mají opravdu nechutné chování. Škoda, že dokument nejde ještě více do hloubky a jednotlivce neprobírá důkladněji. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

O lidech, kteří jsou bohatí, že mají vášeň pro něco užitečného. Jeden měl otce barona, který celý život nepracoval a a rodina jen rozprodávala rodinná sídla až zbylo poslední zchátralé v Toskánsku v němž si syn založil vinařství. Nemorální je zbohatnutí na hazardu na chudácích, kteří jsou neživotaschopní. Líbily se mi bonmoty "Nezáleží kolik máme peněz v bance, to se může změnit. Záleží jestli máte schopnost peníze vydělávat. "To by mohlo být moto celého seriálu. Nebo "než kolik máš peněž v bance záleží víc jaké máš jméno". ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Malé nakouknutí jak si žijí, za co utrácejí a jak se ke svým penězům dostali ti nejbohatší z celého světa. .. Nijak náročný dokument, ve kterém jde o to nakouknutí do života milionářů a miliardářů pro zvědavce. :) .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

sator 

všechny recenze uživatele

Někdo je bohatý tím kým je, někdo jen penězi, je to naprosto stejný obrázek jako v jakékoliv jiné sociální skupině..Jinak řečeno vůl zůstane volem...a upřímně kdo z nás je připraven ustát velký prachy...díl.6 k nesehnání... ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

No tak se jen dozvim, co mají nejbohatší lidé světa ve skříni, ledničce, jak se oblékají, čím jezdí, případně létají, jaký mají úchylky (to je toho) a jak ty prachy vydělali, se dozvim jen sporadicky. Podvodníci jsou to všichni! Komouše na ně!!! ()

jerrik7 

všechny recenze uživatele

Bylo to o ničem. Všimněte si, že na začátku každého příběhu se v levém dolním rohu obrazu na chvíli objeví údaje o příslušném zbohatlíkovi. Jméno: ...; Věk: ...; a slůvko Worth: např. $ 240 mil. Tohle kouzelné slůvko by se v souladu s mentalitou Čechů do češtiny, ale i v souladu s mentalitou většiny národů kontinentální Evropy přeložilo jako „hodnota majetku“. V angličtině vyjadřuje doslovný překlad tohoto slůvka pojmy: hodnota, cena, zásluha, vážnost, význam, zasloužilý člověk, kvalita. Dolar je v Americe jediným Bohem a množství dolarů na kontě je jedinou hodnotou člověka. Američané jsou na to dokonce hrdí. Evropané jsou navzdory tvrdošíjné amerikanizaci úplně jiní. Film také ve ctižádostivých mladých mužích, včetně těch českých, bezpochyby vzbuzuje silný, ale velmi mylný dojem, že k bohatství lze přijít tvrdou prací a dobrým nápadem. On ten film totiž už neříká nic o tom, že na každého takového zbohatlíka připadají stovky, nebo spíš tisíce těch, kteří do toho šli (léta nekonečné tvrdé práce, obrovské půjčky, podrazy konkurence, smůla, lidská závist, byrokracie státních úředníků, selhání vlastního zdraví, rozvrácené rodiny), ale neuspěli a skončili v blázinci, pod mostem nebo na hřbitově. Tenhle film je dokonalým obrazem duše Anglosasa. Dokonalá nuda o ničem. Znechucen filmem, bych dal nejraději odpad. Ale objektivně nutno filmu přiznat přece jen jakousi dokumentární hodnotu. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že proprat miliardáře trochu více do hloubky by bylo hezké a jistě zajímavé, ale podle mne je úspěch už jen to, že se tolik bohatých lidí odhodlalo o svých nemalých úspěších hovořit před kamerou. Viděl jsem celou sérii a nebylo dílu, kde by mne někdo svými myšlenkami nezaujal. Není to úplně inspirativní dokument, ale je zajímavý. Vždyť, kolik z nás může vidět a prožívat to co miliardáři !? Tenhle dokument odhaluje jejich denní život a mě to bavilo.! Doporučuji..! =)) ()

slatkakuca 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkně udělaný seriál, ale vlastně neřekl nic nového, protože jak oficiálně žijí miliardáři víme všichni, zajímavé jsou spíš informace, které nikdo do kamery neřekne. ()

Reklama

Reklama