Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (95)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Šmarjájosef, blíží se Prom a mě nikdo nepozval! Mám si hodit mašli hned anebo se skutečnosti hrdinně postavit? 1) Barvotiskově schematické postavy se se vší vážností připravují na nejdůležitější událost svých životů - maturitní ples. Didaktická schematičnost z filmu prýští a jednoduché životní pravdy blahobytné americké společnosti padají na diváka jako krápníky ze střechy při oblevě. 2) Ale což, kluci jsou tu pěkní a ti naivnější z maturantů možná ztráví u obrazovky pěkné chvíle. Naštěstí je tu po ruce very american happy ending... 3) Obsazení: 25letý herec, zpěvák a kytarista Thomas McDonell (rebel Jesse), 27letý DeVaughn Nixon (černoch Tyler, který usiluje o mladičkou Simonu), 23letý Jared Kusnitz (obrýlený Justin, který od nepaměti chodí s Číňankou Mei), 17letý Nolan Sotillo (nesmělý Lucas zamilovaný do Simony), 18letý Cameron Monaghan (Lucasův nejlepší lehce nerdovský kamarád Corey), 23letý Jonathan Keltz (svědomitý student Brandon), 23letý Nicholas Braun (Lloyd) a další pěkní kluci. Tak mě ale napadá, v kolika létech se podle tvůrců tohoto filmu vlastně maturuje? ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, prostý film pro náctileté holky. Netvrdím, že jsem se nebavila, ale je to prostě kýčovitý americký film. Alias celý život na střední se točí jen kolem maturitního plesu? Jo jasně, žijte dál v pohádce. Ale hvězdička a půl za to, že jsem se nenudila. P.S. Drama? To jako vážně? Asi drama kvůli hrozbě, že nebude ples:D ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Taká twajlajtovka, akurát že tam nemali ohoblýkované zuby a nebehali kaje taje o stošesť . Hej, je to určené teda mladým trinástkam a gayom, ale fakt, že tam neboli trápne kecy a tie typické, stupídne, akože vtipné scénky, udeľujem tri hviezdičky. Vskutku pohodová a milá tínejdž oddychofka. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Barbie a Kenové od Matella se přes hodinu a půl dohadují, kdo s kym půjde na maturiťák. Kdyby si místo toho plkání radši pořádně zašukali, udělali by líp. To jsem si stáhnul asi úplně omylem, možná jsem si myslel, že půjde o slasher, bohužel tam žádný z těch teenage zmrdů nezhebne, ani klapačku nezavře. Jaká škoda. ()

F.explorer 

všechny recenze uživatele

Príjemná maturitná oddychovka. Dej možno neprekvapí, pretože je tam presne to, čo by ste čakali v teenagerskom filme od Disneyho, ale narozdiel od ostatných s podobnou tématikou, bol tento nevtieravý. Možno tomu dopomohli aj príjemne spracované postavy vo filme. Ak by sme hodnotili tento film na fóre teenagerských filmov, dal by som aj 4*. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama