Reklama

Reklama

VOD (1)

Do království Dragenot se vrací Malachay. Přijde pro něj bojovník jeho otce, prosí ho, aby se vrátil domů a pomohl zachránit svůj domov a celé království. Malachay se toulá světem se svým druhem. Nechce se domů vracet. Ale nakonec prohraje v souboji a vrací se. Království je něčím posedlé. Je zničené, král, Malachayův otec, po smrti. Objeví se lovec čarodějnic, který tvrdí, že právě temná magie a čarodějnice mohou za tento bezútěšný stav. Zprvu nikdo nechce věřit, ale nakonec pár nadpřirozených úkazů dokážou, že je v tom skutečně zamíchaná magie. Malachay tedy dává dohromady skupinu bojovníků a vydává se na boj s čarodějnicemi. Těm velí Rudá královna. Malachay ji musí najít a porazit. Má k dispozici magickou knihu, kterou vlastní lovec čarodějnic. S ní může kouzla porazit. Když se k ní nakonec dostane, dozví se, že má s královnou pouto. Je to jeho matka, Malachay má i sestru, která královně věrně slouží. Královna syna nechce zabít, potřebuje ho na své straně. Malachay ale odolává a nechce s matkou spojit síly. Za to končí v žaláři a musí se rozhodnout. Zatím matka zkouší výdrž celé skupiny. Matka chce magickou knihu, musí ji mít. Dokud ji neodevzdají, budou všichni trpět. Malachayova sestra se ale ptá, proč královna nikdy nemluvila o jejím bratrovi. Královna jí začíná lézt na nervy. Začíná se vzpouzet. Nebude jen nečinně stát a se všemi ostatními jen plnit rozkazy. Zachrání tedy svého bratra i jeho pomocníka a společně si dojdou pro matku. Dojde k souboji... (TV Prima)

(více)

Recenze (20)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne vyloženě slabé fantasy ale jeho velká nevýhoda je v tom že trvá strašně dlouho. Ne ona 1 hodina a 30 minut není nijak extra moc ale ten film mi přišel asi tak 3x delší a to díky vině zbytečné roztahanosti které tohle fantasy má. A při tom příběh je takovej klasickej takže to nemuselo být tak špatné. A i efekty nepatří mezi nejhorší, ale režisér se prostě strašně soustředil na podělanej příběh. No nic. Herci jsou sympatyčtí Speleers sice moc nehraje ale do těhle béček se podle mě hodí a Goss je poměrně sympaťák, takže k hercům moc výhrady nemám. Co mě na filmu též potěšilo byl konec kterej mě celkem udržel film dokoukat. Ale i tak nemůžu dát víc jak 3*. Ono by to tak či onak moc nešlo. Ale vyloženě tak moc špatné mi to nepřišlo. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Keby som to videl v časoch keď obrazovkám vládli Herkules a Xena, dal by som asi vyššie hodnotenie. Chatrné prevedenie súbojov aj digitálne triky sú spomínaným seriálom viac než podobné. Čo by som ale od takého projektu chcel, k pozeraniu ma viac-menej nalákal hlavný hrdina Luke Goss. Ten mi bol vždy sympatický, ale tu je za trotla aj on a jediné čím sa blysne sú jeho žiarivo biele zuby a obdobne žiarivá plešina. Scenár je tradične nevzrušivá zívačka akú dá dohromady priemerne inteligentný opičiak pred ktorého postavia písací stroj, kráľovstvo v sračkách, čarodejnice na vzostupe a zastaviť ich môže len stratený princ so svojim gangom Číňanov a orientálnym kúzelníkom. Film nedokáže zaujať ničím, proste tu poskakuje banda kožených panákov mávajúcich mečmi ktorí v akčných scénach nevalnej kvality občas pozabíjajú pár démonických vlkov či maníkov v čiernych kutniach. Havná čarodejnica je naštvaná stará semetrika, ale má sexy dcéru v kostýme Červenej Čiapočky. Možno to neznie tak zle, ale to je práve ten chyták a ja som sa celým tým paškvilom musel udatne prenudiť. ()

Reklama

M.M.Mysak 

všechny recenze uživatele

Film s dobrým námětem a zajímavou výpravou. Ve fantasy ale dost podprůměr. Dialogy jsou nesmyslné a scénáristé si s logikou moc hlavu nedělali. Ale viděl jsem českou verzi, takže to může být i překladem a dabingem. Triková část byla průměrná. Stačila první scéna s umělým ptákem, která říkala jaké budou ostatní. Trochu to připomíná Princeznu Fantaghiró, ale ta je o level jinde. Takže celkově dost tragické a to především díky roztřesené kameře při akčních scénách, což má zakrýt nedostatky při soubojích. Jediné plus si zaslouží hudba a zajímavý konec. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Filmy televizní stanice Syfy jsou obvykle laciná béčka, přičemž nejlepší bývají asi jejich sci-fi. Fantasy žánr většinou naráží na chudou výpravu a nedomyšlený scénář, přičemž oba tyto neduhy jsou v případě Witchville velmi zřetelné. Syfy ve velké míře zaměstnává vyčichlé hvězdičky, které se kdysi objevily v některém slavném sci-fi či fantasy – v tomto případě dostal příležitost Luke Goss, který si zahrál ve druhém díle Bladea a Hellboye. Ne že by mu role krále Malachye úplně nesedla, ale velmi chatrný příběh v kombinaci s nemožně amatérskou bojovou choreografií nepředstavuje zrovna parketu, kde by mohl nějak zazářit. Děj filmu je pohříchu velmi plochý – čarodějnice devastují království (což je v podstatě jedno město se zhruba tuctem ušmudlaných poddaných), pak se objeví lovec čarodějnic se vševědoucí knihou a hurá do boje. Zlá čarodějnice sice působí docela majestátně a má velmi pohlednou dcérku, ale to je asi tak všechno. Celé je to hrozně předvídatelné, nelogické a za vlasy přitažené, no ale na televizní film to je ještě docela koukatelné, byť určitě pouze jednou. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Poslední, kdo mi tohle řekl, už leží v hrobě....... Je to příšerný. Tak špatně natočený film jsem už dlouho neviděl. Po dlouhé době uvažuju, že dám odpad, ale něco je tu přeci povedené. Scénář, ten je dobrý, ale zpracování je strašné. Asylum nebo Uwe Boll, by to natočili lépe.CITÁT - Mají jen hlad......... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Číně. (Terva)

Reklama

Reklama