Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lež nebo realita? Co všechno snese bulvár? Kdy jde o pouhé informace a kdy už ubližuje? Zkušenosti celebrit i novinářů... Tajemství bulváru – herci, zpěváci, celebrity hovoří o svém vztahu k bulváru, vypráví svoje zkušenosti s ním, odsuzují bulvární reportéry nebo je naopak hájí. Jejich výpovědi dokreslí bulvární fotograf (Vadim Kramer) a zástupce šéfredaktora bulvárního deníku AHA (David Zápal). Všem výpovědím dá určitou „nadstavbu“ odborník, v tomto případě například psycholog Petr Knotek a Ladislav Špaček. O svém vztahu promluví například Bára Basiková, Karel Gott, Vlaďka Erbová a další. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Dám tomu 4 hvězdy z prostého důvodu. Konečně pár lidí řeklo, jak to doopravdy s bulvárem je. Nejsou špatní jenom bulvární novináři (a to se jich nezastávám), jak je to všeobecně známo. Bulvár tvoří hlavně taky čtenáři, kteří chtějí číst o skandálech, nehodách a dalších nepovedených akcích někoho jiného, no a samozřejmě taky samotné "celebrity", které poskytují různé informace (nejen o sobě, ale i o jiných - citace z pořadu "nebudu jmenovat, ale jsou to ty silikonový práskačky") jenom proto, aby se o nich psalo. Krásně to taky okomentoval Aleš Cibulka: "...já například vím den za dnem, co dělá Iveta Bartošová, kde byla na dovolené, s kým, že se tam opalovala nahoře bez, co měla k obědu, k večeři, jaké oblečení si koupila a s kým se bavila na večírku, vím o krizi v jejím manželství, ale přitom už jsem ji neslyšel asi 10 let zpívat!" Prostě ať si každej udělá svůj názor :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

NEvím jestli mám nějak zásadně ocenit lidi ze šoubyznysu, kteří si vlastně tak trochu stěžují na bulvár, díky kterému ale získávají hromadu kšeftů. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Přesně 99% hvězdiček typu superstar a podobně by bez něho nebylo tam kde je.... Špatná reklama je také reklama, hlavně že vám napíšou správně jméno :))) Zajímavé informace a i dobře podané... Docela by mě zajímalo důvod vzniku a financování toho dokumentu ;) ()

Reklama

Reklama