Reklama

Reklama

Kdo se nikdy nestyděl za nový účes své matky, tátovy trapné vtipy, sametový gauč v obývacím pokoji či přítele z dětství, kterému nic nedocházelo? Elly pracuje v obchodě se sendviči, Lila prodává v kině popcorn. Jejich přátelství, které je plné života díky smíchu, hašteření, tajemstvím i kruté upřímnosti, se odehrává v jejich společném skromném bytě na sídlišti pouhých deset minut od světel zářícího města. Lila a Elly žijí právě na druhém břehu Paříže. A jako sestry sdílí své sny o novém životě za řekou… a o všech těch neuvěřitelných módních botičkách. Přes malé i velké lži se pokusí proplížit do světa, který jim není úplně vlastní – do světa přepychu, kde je všechno možné. Stanou se z nich Zlatý holky? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ale no, komédia by to aj bola ...ibaže humor a vtip nie je ten klasicky komerčne americký. Problém by som však v humore ako takom nehľadal. Skôr samotný dej sa sám limituje, neponúka žiadny chytľavý moment, nevie a nemá sa čím predať. ( predať vie akúrát party v supermarkete - to bol nápad pekný....strelený, ale pekný). ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

ech co že by mělo sdělit.Jakože pro mládež ?Že skromnost se vyplácí a švec by se měl držet svého kopyta? Bekhti přehrávala až běda, na tu se fakt nedalo koukat.Celý film podělala.Spolu s ukecanou Lamy ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Prepacte ale taku kravinu som nepozeral dlho. Toto s komediou nema nic spolocne, dej je totalna blbost, herecke vykony nic moc. Jedna hviezda za tu peknu cinanku alebo japonku alebo co to bolo... ()

kristyy odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle neni žádná komedie, ale pěkně nudné drama. Dvě holky co si ničeho neváží a děj o ničem. Přetrpěla jsem film do půlky a pak to s potěšením vypla.... ()

Pythonator odpad!

všechny recenze uživatele

Tupé nány jakože paří v hudebních klubech a jakože jsou vtipné. Kde jsou ty časy, kdy by ve Francii něco tak ukrutně nevtipné a trapné nemohlo vzniknout? Nemluvě o tom, že Francie vyhlášená svými krásnými ženami i herečkami se nyní musí spokojit s filmy, kde jsou dvě hlavní představitelky přinejmenším tak nějak nefrancouzské. Přiznám se, že jsem to neviděl radši ani celé a byl jsem zhrozen, že je to ještě horší a trapnější než české filmové sračky. ()

eldedkus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jo, tohle se nepovedlo. Škoda práce všech kteří se na filmu jak podíleli, tak třeba prodávali lístky do kina. Hodně špatná komedie, s dějem, jehož pointa je tak na pěti minutovou reklamu. Pár klišé a sem tam nějaký pokus o žert. Od začátku do konce nuda. Jo a ještě je tu Nuda! A jako zlatý bod filmu, takové vyvrcholení, prostě to "něco"? Nuda. Vyděl jsem už dost mizernejch kravin, ale tohle je fakt šmé. Ano přiznejme filmu několik vtípků, které se povedli, ale v celku zapadnou a nevyzní. Takže vás film donutí položit si otázku: Trpím duševní chorobou já, nebo tvůrci? Mohu vás uklidnit. Vypadá to na vážnou psychickou poruchu tvůrců. ()

Ariano 

všechny recenze uživatele

Jako komedii bych to určitě nenazvala, ale jako drama z všedního života určitě ano. Nebylo to tak špatný, jak to tady všichni kritizujete, mě to zaujalo. ()

Reklama

Reklama