Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (1 386)

kingik 

všechny recenze uživatele

Slabší, i přes návrat známých postav, které prošly znatelnou (fyzickou) proměnou, ale hlavně už s nimi není taková sranda jako dřív. A je mně buřt, jestli mají nějaké rodiny s dětmi a podobně, protože o jejich problémy, jsem se stejně nezajímal. Třicátníci čuměli po babách jak puberťáci, a to mělo být všechno?! A ženský typický po třicítce (jejich věk jim nikdo neodpáral, co si musí připadat děsně sexy, i když už to nejlepší mají stejně za sebou. Herci navíc do té doby točili jen samé propadáky, a tak jim nové pokračování asi přišlo vhod. Všechno, co bylo odprezentováno tady, jsem viděl v bezpočtu teen-age komedií a musím zdůraznit, že s mnohem větším nasazením. Čekal jsem od toho mnohem víc. Konečné vyznění bylo poměrně tuctové. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdo by si rád nezavzpomínal... Opět se tu našlo spoustu vtipných věcí, ale taky krásně nostalgických. Mám takový zvláštní pocit, který u moc filmů nezažiju, takže jde o hodně dobrý film. S chutí zařazuji školní sraz do top 3 nejlepších prciček, ale neříkám, že musí být zrovna třetí, všechny tři díly 1,3,8 mám rád tak nastejno. Zatím 4,5* ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

I pro mě, člověka, který viděl všechny díly původní trilogie jen jednou, tohle byla příjemná nostalgická vzpomínka. American Reunion je vtipná komedie s minimem fekálností ale maximem nostalgie. A přiznám se, fungovalo to. Bylo fajn vidět, jak herci dospěli (alespoň někteří) a jak se (alespoň někteří :-)) pohnuli dál. Bylo fajn vidět, jak Jimův táta dostal více prostoru, bylo fajn vidět, jak se všichni herci z původní trilogie vrátili do svých rolí a úplný závěr filmu byl prostě geniální. Pokud jste s původníma Prcičkama prožili daleko více než já, pokud je to pro vás nepřekonatelný kult mládí, tak budete určitě mnohem víc než spokojeni. Parádní (alespoň doufám) uzavření jedné série, která (přiznejme si to) odstartovala vlnu filmů, z nichž většina se ani nepřiblížila označení "koukatelný film". 80 %. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky: Školský zraz, je vynikajúca komédia, ktorej nechýba ani humor ani srdce. Nostalgia je vo filme tak akurát, aby mali fanúšikovia pôvodných filmov radosť a mladšie ročníky určite nebudú nijako vyrušovať alebo im nedaj bože brániť v pochopení vtipov. Tých by možno v niektorých pasážach mohlo byť predsa len o málinko viac, ale tie čo vo filme sú, stoja naozaj za to (výbuchy smiechu zaručené) a nikdy nepôsobia nútene. Najnovšie Prcičky sú skrátka vynikajúcou komédiou, jednou z najlepších za posledné roky, ktorá si určite zaslúži vašu pozornosť. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme s kámošema seděli v kině a živě si připomínali vzpomínky z předchozí trilogie, kterou tak milujeme. I po letech to byla skvělá komedie s mnoha cool hláškami a prostě kompletní reunion. Jediné, co mě na tom všem mrzí je to, že se nescházejí každý rok, jako to slibovali v závěrečné scéně...jistě by ještě měli Jim a spol co nabídnout...10/10 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Eugene Levy (Jimův otec) je jediný herec, který se objevil ve všech osmi dílech série. (slatkac)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama