Reklama

Reklama

Havaj 5-0

(seriál)
Trailer 2
USA, (2010–2020), 169 h 11 min (Minutáž: 41–44 min)

Režie:

Bryan Spicer, Peter Weller, Jerry Levine, Maja Vrvilo, Larry Teng (více)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Scott Caan, Daniel Dae Kim, Grace Park, Chi McBride, Masi Oka, Taylor Wily, Jorge Garcia, Ian Anthony Dale, Meaghan Rath, Beulah Koale (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(240)

Havaj 5-0 je novým seriálem, navazujícím na legendární seriál o malé elitní jednotce se speciálním pověřením, jejímž úkolem je vymýtit zločin z Havajských ostrovů.
Detektiv Steve McGarrett, oceněný námořní důstojník se vrací na ostrov Oahu, aby vyšetřil vraždu svého otce. Guvernérka mu nabídne, aby sestavil vlastní tým. S vlastními pravidly, absencí byrokracie a její plnou podporou má odstranit veškeré stopy zločinu. Ke Stevovi se přidává detektiv Danny “Danno” Williams, policista, který se nedávno přestěhoval z New Jersey. Ačkoliv preferuje mrakodrapy před písčitými břehy, jeho prioritou je bezpečná Havaj pro jeho osmiletou dceru, která zde žije se svou matkou. Přidává se Chin Ho Kelly, bývalý policejní detektiv a přítel Stevova otce, který byl nespravedlivě obžalován z korupce a přemístěn na pozici bezpečnostní hlídky. Posledním členem je Chinova sestřenice Kono Kalakauaová - krásná a bezprostřední dívka, čerstvá absolventka policejní akademie, která se sebevědomě chce zařadit mezi policejní elitu. Steve rovněž urovnává pošramocený vztah se svou sestrou Mary Ann a postupnými krůčky se dostává ke svému cíli - pomstě smrti svého otce. (Universal Channel)

(více)

Videa (197)

Trailer 2

Recenze (125)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak sem si tuhle akcí ,´´nabitou´´ pecku rozkoukal a i když má sympatické obsazení a ještě sympatičtějšího režiséra,slibovaná pecka se nekoná.Rutinní detektivní příběhy,žádný opravdu napínavý případ se zatím nedostavil,akce..ehmm teda jako že kde se všechna ta slibovaná akce schovává???Prostě další tuctová kriminálka,která může nabídnout pouze malé osvěžení v hezkých lokacích,sympatických hercích a hláškám ústřední dvojice detektivů,ale příběhově nůďo :-) 60%. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Hawaii Five-0 chytlo vlnu filmových rebootů Miami Vice a A-Team a nese se v duchu letního mixu akce a komedie. Nadupaná pilotní epizoda vypadá v režii Lena Wisemana hodně dobře. Děj je rychlý, vyloženě akční a efekty jsou na televizní obrazovku velkorysé. Asi polovina následujících dílů si drží docela vysoký standard. Mají prvky buddy movie a těží z rozdílných povah svých hrdinů. Dobře funguje hlavně pošťuchování mezi McGarettem a Williamsem. Slibné tempo ale z finančních důvodů nevydrží celou sérii. Hawaii Five-0 se ohání vyspělou supermoderní technikou ve stylu CSI. Napětí se ale ze seriálu postupně vytrácí. Některé vyčpělé příběhy a otřepané zvraty připomenou perly typu Vražedné pobřeží a Pobřežní hlídka. Někdy to zavání trapností. Hrdinové jsou všichni do jednoho ohromní borci, což začíná působit nepřesvědčivě. Finále vypadá ohraně. První série je pěkným rozptýlením v exotickém prostředí, ale často taky v nenáročném stylu vymývání mozků. ()

Reklama

ProjectAlice 

všechny recenze uživatele

Novodobá kriminálka ponúka nezvyklé vyšetrovacie metódy, kvalitné herecké obsadenie, svižné tempo, kvalitnú hudbu a predovšetkým nádherné prostredie. Najradšej mám sarkastický humor v podaní Scotta Caana. Kriminálky naozaj môžem a tento seriál je jeden z tých lepších krimi seriálov. Asi od polovice prvej série to začne byť naozaj dobré. 1.séria: 95% Najobľúbenejšie postavy: Danny Williams ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První série byla velepříjemným překvapením na poli kriminálek. Sympatický vyšetřovatelský tým, luxusní havajské prostředí, skvělý humor a v neposlední řadě spousta zajímavých "guest stars". Druhá série začala tam, kde první skončila, přibyly další vedlejší postavy a s nimi i zajímavé zápletky, takže i po finále druhé série u mě panuje velká spokojenost. Stejná spokojenost panuje i po jubilejním stém dílu, který přišel v průběhu páté série. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál na mne působí stejně jako Hawai samotný. Odlehčeně, svěže, odpočinkově, ale přesto zábavně a hravě. Nejedná seo žádný CSI: Honolulu a podobně, je to béčková akční podívaná jako za starých časů, připomíná to těžce osmdesátky, kde dva sympatičtí detektivové vystřílí na jeden zásobník celou rotu hispánců. ()

Galerie (2 117)

Zajímavosti (15)

  • V původní verzi seriálu z roku 1968 byly postavy guvernéra a Kono muži. V této podobě je však ztvárnilz ženy. (J*A*M*A*L)
  • V tomto dílu se objeví soukromý detektiv Thomas Magnum (Jay Hernandez) s kolegyní Juliette Higgins (Perdita Weeks). Thomas Magnum je konzultantem spisovatele Robina Masterse a jezdí jeho Ferrari. Celá řada dialogů pak odkazuje k Robinu Mastersovi a Higginsovi z původního seriálu Magnum z roku 1980, který se také odehrával na Havaji. (Gyl)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Zemřel herec Hal Holbrook

Zemřel herec Hal Holbrook

02.02.2021

V požehnaném věku 95 let odešel 23. ledna americký herec nominovaný na Oscara, Hal Holbrook. Zprávu včera předala deníku New York Times jeho osobní asistentka Joyce Cohen. Holbrook se narodil se v… (více)

Reklama

Reklama