Webventures of Justin & Alden, The (TV seriál)

Komedie

USA, 2010

POŘADÍ DÍLŮ OD NEJLEPŠÍHO PO NEJHORŠÍ: 1x05 - Poslední epizoda (celý díl super + sladký bonus zvaný Milo "Peter" Ventimiglia), 1x01 - Pochybná výprava (celý díl super), 1x03 - Zpátky do součastnosti (cool upíři), 1x04 - Ceny Streamy (hra na novináře a konec nemají chybu), 1x02 - 1760 (všechno kazí nevtipný policista, nicméně zároveň se objevuje také nejlepší postava, a to George Washington)... Nejedná se o nic výjimečného, přesto je "Webventures of Justin & Alden" poměrně příjemná půlhodinová blbůstka, která místy učitě pobaví. A když už nic jiného, tak alespoň závěrečná písnička je fajn.;-) P.S.: Oni chtějí fanoušky Hrdinů fakt zničit aneb "Snad brzo najdeš práci, kámo."XD(14.10.2010)

• Zumongar

Nápad úvodní epizody a Felicia Day jsou dvě hezké věci z celého seriálu. A to je vše, zbytek je jen smíška neúspěšných pokusů o humor.(29.1.2011)

• BMAJTZ

Nemít v tom epizodní roli Felicia Day asi bych na to ani nekoukal. Připouštím, že ona jediná byla tahounem proč jsem do dokoukal až do posledního dílu.(29.11.2010)