Graphic Sexual Horror

Dokumentární

USA / Švédsko, 2009, 84 min

Příběh jednoho z největších BDSM (sadomaso?) webů - Insex.com - od počátku v roce 1997 až do konce 2005 (zapříčeněného vládním zásahem). O tom, jaký byl šéf Brent Scott vynalézávý maník, jak vysoký byl počet klientů, jak se přitom měly ’modelky’... Tyhle srandičky šly vždycky mimo mě a přišly mi až trapný, ale stejně jsem se na GSH chtěl podívat, protože to vypadalo zajímavě - o něco víc než nakonec bylo. Ale pokud patříte k těm, které uspokojuje vidět holku naříkat v kleci a s podvázanýma kozama, hurá na to.(27.9.2010)

Myslím , že názov toho napovie dosť aj hluchému . Akurátne nakrútený doc , ktorý infom bohate zasype fanúšikov žánru.(15.9.2010)

• TheCaelos

O tom webu jsem v životě neslyšel, dokument byl udělaný poměrně profesionálně, celkem nemám co vytknout (akorát mě to teda nudilo).(5.4.2011)

• Z0oMb3E

Občas, keď sa dostanem k dokumentom s podobným obsahom rozmýšľam, či som normálny, že ma podobné veci vôbec neberú. Nevidím absolútne nič vzrušujúce nad bolestivými výkrikmi, natiahnutým igelitom na hlave či visiacou ženou niekde v klietke. Možno som prudérny, ale i keď sa v rámci sexuálnych hier použije povraz všetko s citom. Nie nadarmo sa však vraví sto ľudí, sto chutí. Graphic Sexual Horror je dokument o vyznávačoch, resp. očumovačoch tvrdého sexu. A kde je najväčšia komunita úchylov, predsa na internete. A čo je na internete, predsa všetko. Modelky za prachy urobia čokoľvek a sexuálne frustrovaný, či nepochopení si za členstvo aj priplatia. Internet je však bezhraničný a zákony sú naň často prd platné. Čiže ak sa jeden web pod nátlakom vypne už zajtra to prázdne miesto zaplní podobných päť.(5.4.2011)

• liuk

Dokument, který toho příliš neřekne. Mnohem zajímavější než vyzpovídat herečky by bylo sledovat celou tu státní akci, která vedla k zastavení činnosti webu. Té je tam tak deset minut a nic víc než to co je na wikipedie se nedozvíme. Takhle ten film vypadá spíš jako nějaká featurette k jednotlivým scénám, během které se dozvíme, jaký je vlastně Brenn Scott macho.(12.3.2011)

Jedna z najznámejších bdsm firiem praktizujúca hlavne M/f /dominantný muž, submisívna žena, aj keď toto je len čistý sadomasochizmus, nič viac, nič menej/. Ich "videá" síce nie sú zrovna môj šálok kávy, ale pri pohľade na niektoré nápady a nástroje musí zaplesať srdiečko každého bdsm "úchyláka/čky". Dokument ako taký je relatívne zaujímavý, rovnako ako výpovede jednotlivých zúčastnených, ale...ani neviem, to je všetko, čo som chcel povedať . :)(10.5.2011)