Reklama

Reklama

Příběh I.: Homer zjistí, že populární televizní hrdina má stejné jméno jako on. Hrdý na své jméno se proto připojí k elitě světového show-businessu v jejich boji za lepší životní prostředí.

Příběh II.: Zvláštní agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová, kteří jsou pověřeni vyšetřováním případů zařazených mezi Akta X, prověřují Homerovo „blízké setkání“ s mimozemšťany.

Příběh III.: Lisa zjistí, že Jebediah Springfield, zakladatel města a její oblíbenec, byl ve skutečnosti zvrácený zločinec. Homer navíc získá vytouženou roli městského vyvolávače při nadcházející slavnosti.

Příběh IV.: Homer je křivě obviněn ze sexuálního harašení za to, že se snažil „velmi citlivě“ pomoci jisté zanícené feministce z auta. Ta si však jeho jednání vyložila jako nemravný sexuální akt. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (13)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Titul "The Simpsons: Dark Secrets" (Simpsonovci: Temné tajomstvá) je video kolekcia štyroch príbehov z amerického animovaného televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci). Obsahuje epizódy: s08/e10 The Springfield Files (Akta S) , s07/e16 "Lisa the Iconoclast" (Líza bortí mýty), s06/e09 "Homer Badman" (Zvrhlík Homer), s06/e12 "Homer the Great" (Homer Veliký) na VHS alebo s10/e13 "Homer to the Max" (Homer - Maxi Obr) na DVD. **** ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Skvělý humor a zábava. Populární hlášky ze seriálu, které mladší generace používá i v běžném životě - například Homerovo slavné "Do'h" ,"Ty jeden mrňavej " nebo Nelsenovo "Há Ha" a další. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvělý výběr dílů, sice jsem je neviděl takhle pohromadě, ale utekl mi jen Zvrhlík Homer. Jinak to je absolutní zábava, jedny z těch vůbec nejlepších dílů. Nejlepší jsou samozřejmě Akta S, potom Lisa bortí mýty a Homer - maxiobr. 100%. ()

Pyth 

všechny recenze uživatele

Jo tady se povedlo vybrat jedny z nejlepsich epizod. Kdyz se nudim a chci kouknout na simpsny, tak jedna z tehle je sazka na jistotu :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jako milovník X-Files jsem asi proti Dark Secrets zaujatý, ale mě se to prostě nelíbilo. Připadalo mi to trapné a neoriginální. ()

Butch71 

všechny recenze uživatele

Pokud se tvůrci rozhodli vybrat 4 díly a prodávat je na samostatném nosiči, nenapadá mě z jejich strany jiný úmysl než z věrných fanoušků vyždímat peníze. Co se ovšem týče dílů, patří k těm velmi dobrým a nelze jinak než této vybrané 4 dát 5 hvězdiček. Obzvlášť druhý a čtvrtý díl se mi líbí. ()

Reklama

Reklama