Reklama

Reklama

Třetí host

(seriál)
všechny plakáty
Itálie / Švýcarsko, 1976, 4x55 min

Recenze (7)

anderson

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 2 (slovenský okruh) = 10.9.1985, réžia českého znenia = (ČST Praha) (16.9.2010) ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

Byla jsem ještě děcko a tento seriál byl pro mě bomba. Pak jsem si hrávala na Lorenzu Varziovou, chodila jsem panu Redelovi pro léky a občas jsem po cestě potkala Renata. :-) Tento seriál a ještě seriál Pohled do zrcadla bych chtěla mít na DVD ! ()

micud 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si na ten úvod, jak k někomu do domu skočil nějaký lupič v masce, ano, tehdy to byl oblíbený seriál, ráda bych se na něj znovu podívala, ale mám obavy, že už by to s odstupem času ztratilo půvab. ()

Clar

všechny recenze uživatele

Hodnotit nebudu protože si pamatuju akorát hrozně vlezlou, hvízdanou titulní píseň. Dodnes mám tu melodii v hlavě. ()

hampsterrk 

všechny recenze uživatele

tento seriál jsem viděl při premiéře v roce 1983 na prvním programu české televize jako žák třetí třídy ZŠ.Jak zde uvedl CLAR rovněž si pamatuji úvodní píseň. Pokud jde o děj jednalo se o krádež nějakého šperku, který byl sestaven z několika dílů. Nejvíc si pamatuji sympatické a tvrdého detektiva a samozřejmě i to že jsme se nemohli dočkat na pokračováni a jako kluci jsme si na toho detektiva hráli. Nevím jak bych hodnotil seriál dnes ale v té době to byla špica. Škoda že dnes ČT a i ostatní TV uvádějí seriály na které si za měsíc nevzpomenete a klasiku, kterou si matně pamatuji skoro 20 let , nechají ležet někde v archivu stejně tak jako ostatní seriály z té doby jako například Setina sekundy, Rally, Formule a další:-(( ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem ho po 37 letech zase viděl,i když jenom v italštině.Jako pro 14-letého kluka to byla pecka,ve škole jsme hádali kdo a co,ale ted s odstupem času,už mi to takové samozřejmě nepřipadalo.Takže ho mám konečně odškrtnutý. ()

Reklama

Reklama