Reklama

Reklama

Mladí a svůdní

(TV film)
  • USA Young and Tempting
všechny plakáty

Obsahy(1)

Milostná pletka, končící smrtí, osudově zasáhne do života mladého manželství. Joe je ženatý s atraktivní Claire, přesto si začal milostný románek s vášnivou energickou Serenou. Možná jen proto, že jeho manželství právě pocházelo obtížným obdobím, takže když se vztah s manželkou začne zlepšovat a Serena stále více naléhá, aby se z jejich tajného vztahu stala opravdová známost, rozhodne se pletku ukončit dřív, než bude pozdě. Velmi brzy však zjistí, že Sereny není tak snadné se zbavit. Ta chce ve vztahu s pokračovat, a když ji Joe odmítne, promění se v bestii, která začne milenci komplikovat život na každém kroku a je dokonce odhodlaná prozradit vše Claire. Joe si s ní chce vše rázně vyříkat, během konfrontace ji však v sebeobraně zabije. Snaží se vše utajit, jeho výmluvy a lži však Claire znepokojí, zkomplikují jejich vztah a nakonec vedou k tomu, že zatímco se Joe pokouší zamaskovat tragickou nehodu, Claire hledá útěchu u manželova nejlepšího kamaráda Sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nie je to až tak špatný film ako tomu nasvečuje hodnotenie. Dej je zaujmavý a dokonca prevýšil aj erotické scénky. V rámci soft erotiky dosť dobré. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších, které byly dávány v TV o zkouškovém období. Nějaký ten náznak napětí, při kterém jsem už měl relativně jasné 3*, které později už nic neohrozilo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

V rámci erotických filmů z Novy docela solidní děj, který překračuje rámec stupidního schematu. Moje oblíbenkyně Beverly Lynne opět boduje a je to točené na velice kvalitní filmový materiál, takže dávám tři hvězdy. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru "erotických filmů" určitě jeden z nejlepších, ne-li vůbec nejlepší. Hlavně díky hezkým herečkám, kvalitním erotickým scénkám a (na tento žánr i) celkem snesitelné režii. Herecké výkony, hudba nebo konec konců i děj se ovšem bohužel velmi přibližují standartům žánru. ()

Reklama

Reklama