Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 68
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 68

Recenze (79)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dnes sú v kurze pošuci (Ajťáci), držitelia modrej vojenskej knižky (Teorie velkého třesku) a už sa dostalo aj na obéznych. Doteraz slúžili tieto chodiace sny každej zdravotnej poisťovne len ako vedľajšia "veselá" postava. Kto si od 15 nevidel nádobíčko, tak je logicky plný humoru, že jo. Mike a Molly obsahujú tuny prvoplánových narážok, vtipy z domova dôchodcov a zažívajú naozaj úžasne obyčajné situácie. Oceňujem iný prístup, ale len samotný fakt, že hlavné postavy majú dohromady hmotnosť presahujúcu nosnosť výťahu predsa nezaručuje zábavu. V USA je však toľko obéznych, že svoj fanklub si museli nájsť. A M&M(´s)? To nebude len náhodná zhoda. Producenti proste nedali zadýchanému divákovi férovú šancu. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většině lidí se mi nelíbí ani samotná idea sitcomu o dvou tlustejch zamilovanejch, kde je vtip právě v tom, že jsou tlustý. Ale! Přestože Mike a Molly jsou vesměs na facku, vedlejší postavy jsou z valné většiny prostě báječný, takže stojí za to se dívat kvůli nim. Především obě tchýně by utáhly i vlastní show. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Komediálny sitkom o spolužití dvoch tlouštíkov, ktorý na prekvapenie dokáže zabaviť a skrýva v sebe pár svetlých momentov. S Big Bang Theory alebo Dva a pol chlapa, za ktorými rovnako ako za týmto seriálom stojí Chuck Lorre, nemôžme Mika a Molly porovnávať, no v takú bombu úprimne asi ani nikto nedúfal. Melissa Mccarthy v jednej z mála úloh, kde je znesiteľná a ani ostatní herci nie sú najhorší. Vo výsledku celkom príjemné prekvapenie, podľa obsahu by som nikdy nepovedal, že dopozerám čo i len 1 diel... 55% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě museli natočit Amíci. Když už nevíme, co si s tou obezitou počít, aspoň si z toho uděláme srandu, však to zase taková hrůza není, ne?! Je.. bohužel. A teď to neříkám proto, že by mně vadilo se dívat na dva buřty, kteří se mají rádi a rýpou do sebe ohledně svých proporcí. Spíš je to o těch (ne)vtipech. Tam to podle mě nefunguje, stačí se podívat na pár dílů pro představu a zbytek už si domyslíte, to není třeba vidět dál. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Špatnej seriál to neni, za mě průměr. Občas se pobavím, jindy ale nuda a opakující se vtipy. Moudrý Mike se až nápadně sblíží s moudrou Molly a až moc často řeší problémy svých podivných rodinek nebo kamarádů. Spíš mě ale na tomhle seriálu zaujímá to, že vtipnější scény jsou hlavně s "vedlejšíma" postavama. Třeba Carl a jeho babička, Vince nebo Mikeovo matka mi přijdou mnohem lepší a zábavnější než hlavní představitelé - Mike a Molly. ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)
  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)

Reklama

Reklama