Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 43
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 43

Recenze (79)

peiton 

všechny recenze uživatele

Mike & Molly sú zlatí a sympatickí párik,podobne ako kedysi Dan a Roseanne v rovnomennom sitcome Roseanne.A možno alebo práve preto,že majú nejaké to kilečko navyše,ale toto sa bohužiaľ vôbec nedá povedať o vedľajších postavách z ich okolia.Tak napr.Mollyna sprostá matka vychudnutá až na kosť + jej sestra-alkoholička,to je s prepáčením hnus.Nad takouto nevydarenou kombináciou sa mi smiať nedá. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Velmi podceněný seriál. Jo, Billy Gardell alias Mike mi občas leze s tím svým přitroublým obličejem na nervy, ale jinak hraje dobře a Melissa neboli Molly mu k tomu zdatně sekunduje. Co je ale nejdůležitější - seriál má šmrnc a tah, je správně praštěný, sentimentální ve snesitelné míře a neskutečně milý. A jestli se někomu nelíbí námět lásky dvou tlouštíků, měl by se zamyslet nad tím, co chce v seriálech vidět - vysněný svět krásných, štíhlých a bohatých, nebo reálný svět nedokonalých, ale o to lepších a zábavnějších lidí? ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na tomhle se snad může bavit jen národ vypatlaných obézních Američanů. Mně to přijde spíše smutné, dívat se na vyžrané nebožáky, co se snaží tvářit jako že netahají panděro po zemi. A ještě smutnější je, že na americká měřítka jsou hlavní hrdinové tohohle rádoby sitcomu s obezitou ještě docela pod průměrem. Ty vážnější případy diváků totohle seriálu totiž neprojdou ani dveřmi. Melissa McCarthy je příšera a její popularitu si neumím vysvětlit. ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Milé děti, nejhorší průser který se u sitcomu může stát je to, že není vtipný a to Mike a Molly opravdu není.Snažila, plakala, nezvládla. Viděla jsem do teď 4 díly, jezdím u toho na rotopedu a holt po ránu tu v Tv nic lepšího neběží, nesympatická vyžraná dvojice, mě nutí na tom rotopedu opravdu máknout, protože do rozměrů průměrné almary opravdu nikdy dorůst nechci, no ono v kontrastu s tou anorektickou matkou, mám chuť k tomu přikusovat hambáče ve velkém, k tomu bych se taky nerada propracovala. Bohužel už 4 díl čekám, kdy přijde něco vtipného a pořád nic nepřichází. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Málo amerických sitkomov ma zaujme, musia byť naozaj dobré, lebo veľa z nich sa podobá ako vajce vajcu a majú rovnaký štýl humoru. Toto je jeden z tých zlých prípadov. Možno pre obéznych ľudí je to povzbudzujúci seriál, ale pre mňa len ďalšia komédia, ktorá zabíja čas. Pár gagov je fajn, ale inak nič viac. ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)
  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)

Reklama

Reklama