Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 86
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Nepřikrášlená romance dvou tlouštíků od A do Z, aneb How I Met Your Fat Mother. Jednodušší a neoriginální vtipy (ať už všeljaké variace narážek na obezitu, či oplzlé joky pánského osazenstva) dlouhou dobu vynahrazuje ohromně sympatický cast, boubelkou Sookie z Gilmorek (Molly - Melissa McCarthy) počínaje, trhlou tetičkou Lily z Pushing Daisies (Joyce - Swoosie Kurtz) konče. Postavy jsou bohužel všechny do poslední ploché karikatury, čili už po pár dílech nemají moc čím překvapit, moje oblíbenkyně, věčně zhulená zpívající rozkošná ségra hlavní hrdinky Victorie (Katy Mixon) má s časem čím dál menší prostor, a vůbec největší průšvih nastává počátkem čtvrté sezóny s odchodem showrunnera Marka Robertse, kdy Chuck Lorre převzal otěže a od základů překopal charakter Molly, která svojí otočkou o 180 stupňů z nejnormálnějšího člověka do totálního magora učinila seriál takřka nesledovatelným. Škoda, protože první dvě série jsou bez problémů příjemná oddychovka na 65%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Mít tak mezonetový byt v New Yorku a spát s nějakou pizzou v hubě, jistě bych se stal fanouškem sračkomu Mike i Molly, ale takhle od stolu mě to ani nějak moc nebere. Co vlastně? Postavy hláškují v jednom kuse a umělý smích je ve smyčce puštěn po celou dobu. To už se mám asi i smát tomu, jak dva tlušťoši jedou taxíkem, nebo žerou v restauraci. Ne, to fakt ne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pod týmto novým americkým sitkomom sú vraj podpísaní ľudia, ktorí sa podieľali na tvorbe úspešného seriálu "Dva a pol chlapa". Pre mňa to nie je veru žiadne mimoriadne vnadilo. Videl som zopár častí a neskrotný Martin Sheen sa mi zdal dosť dobrý, ale nikdy mi "Dva a pol chlapa" ku srdcu neprirástlo. No a keď som zhliadol úvodné diely novinky "Mike and Molly" hneď mi došlo, že toto tiež nebude nič pre mňa. Nemám chuť sa pozerať na vtipný, ľúbostný vzťah dvoch vyžratých, upotených tlustoprdov. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hubení lidé už dneska neletí, jak je vidět stačí obsadit dva pořádné Američany, kteří si určitě nedopřáli hamburger a přidat vtipný inteligentní humor a pohodový seriál je na světě. / Viděné epizody z 1-6 série *127.dílů / Shlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

To opravdu mám koukat na vypasený páreček, kterej působí spíš odpudivě a nechutně, než aby mě bavil? Mike neustále řeší jak se nažrat a co sežrat a ona působí fakt nechutně, tohle opravdu ne. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dnes sú v kurze pošuci (Ajťáci), držitelia modrej vojenskej knižky (Teorie velkého třesku) a už sa dostalo aj na obéznych. Doteraz slúžili tieto chodiace sny každej zdravotnej poisťovne len ako vedľajšia "veselá" postava. Kto si od 15 nevidel nádobíčko, tak je logicky plný humoru, že jo. Mike a Molly obsahujú tuny prvoplánových narážok, vtipy z domova dôchodcov a zažívajú naozaj úžasne obyčajné situácie. Oceňujem iný prístup, ale len samotný fakt, že hlavné postavy majú dohromady hmotnosť presahujúcu nosnosť výťahu predsa nezaručuje zábavu. V USA je však toľko obéznych, že svoj fanklub si museli nájsť. A M&M(´s)? To nebude len náhodná zhoda. Producenti proste nedali zadýchanému divákovi férovú šancu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Nazvu-li Mika a Molly parafrází Roseanne, nebudu daleko od pravdy, zvláště když, čím víc v popředí tím otravnější, Melissa McCarthy platí coby hlavní postava sitcomu zároveň za jeho nejslabší - Byť paradoxně zároveň nejsilnější..;) -článek podobně jako Roseanne Barr.. A ačkoli sympaťák Billy Gardell bezpochyby není John Goodman, právě on spolu s výborně napsanými a nezřídka i odehranými vedlejšími postav(ičk)ami celý seriál, mimochodem výborně vypointovaný, táhne na svých bedrech.. I když podobný macek by na nich nejspíš utáhl i větší křižník než tragickou příšeru Melissu McCarthy.. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většině lidí se mi nelíbí ani samotná idea sitcomu o dvou tlustejch zamilovanejch, kde je vtip právě v tom, že jsou tlustý. Ale! Přestože Mike a Molly jsou vesměs na facku, vedlejší postavy jsou z valné většiny prostě báječný, takže stojí za to se dívat kvůli nim. Především obě tchýně by utáhly i vlastní show. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Málo amerických sitkomov ma zaujme, musia byť naozaj dobré, lebo veľa z nich sa podobá ako vajce vajcu a majú rovnaký štýl humoru. Toto je jeden z tých zlých prípadov. Možno pre obéznych ľudí je to povzbudzujúci seriál, ale pre mňa len ďalšia komédia, ktorá zabíja čas. Pár gagov je fajn, ale inak nič viac. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Není to žádnej zázrak, ale taky to není úplnej průser. Je to o dvou špekounech - policajtovi a nevim co dělá ona. V podstatě mě bavil jen Reno Wilson v roli kolegy-policajta a možná ještě Katy Mixon v roli sexy sestry. Naopak ožralecká matka se nemůže např. Evelyn z Dva a půl chlapa ani náznakem rovnat... ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Mike & Molly sú zlatí a sympatickí párik,podobne ako kedysi Dan a Roseanne v rovnomennom sitcome Roseanne.A možno alebo práve preto,že majú nejaké to kilečko navyše,ale toto sa bohužiaľ vôbec nedá povedať o vedľajších postavách z ich okolia.Tak napr.Mollyna sprostá matka vychudnutá až na kosť + jej sestra-alkoholička,to je s prepáčením hnus.Nad takouto nevydarenou kombináciou sa mi smiať nedá. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár dílů, ale zatím hodnotím třemi. Humor je docela funkční, je tu spousta zábavných postav a některé epizody mají docela vtipný příběh. Jeden z mála amerických sitcomů, které mě vyloženě neotravují. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Jak drti matka kolegu od Mikea(ted nevim jak se jmenuje) to je k neuvereni :) Mikeuv kolega a cisnik v restauraci kde chodi jist - perfektni hlasky. Mikeova matka brutalni hlasky no a ten jeji pejsek ....z toho chčiju :) ()

Reklama

Reklama