Reklama

Reklama

Komando postradatelných

  • Rusko Soldiers of Fortune (více)
Trailer

Craig McCenzie (Christian Slater) je vynikající voják, který právě plní misi na Blízkém východě. Do malé vesničky, kde mají základnu teroristé, se snaží v převleku za ženu dostat jeho přítel a též voják kapitán Reed. Reed je ale odhalen a chycen teroristy. V místě se také objeví kontraktor CIA Caster Mason, který je ale zkorumpovaný a pracuje pro teroristy. Mason chce z Reeda vytáhnout informace o operaci, ale ten mlčí. Craig se ho rozhodne vysvobodit, postřílí pár teroristů a pak omráčí Masona. Poté vysvobodí Reeda a uteče s ním do bezpečí. Craig ale porušil rozkaz tím, že šel pro Reeda, a tak je vyhozen z armády. Po několika letech má Reed rodinu a problémy s penězi, a ani Craig na tom není nejlépe. Craig je pak se svým kamarádem a dalšími lidmi na pokeru. Tam ho přepadne několik lidí, Craig je vyřídí, ale zjistí, že to byla jenom zkouška. Poté k němu přijde Cecelie a Ernesto a řeknou mu, že žijí na jednom ostrově, který násilně zabral generál Lupo, jenž tam těží nějakou surovinu. Cecelie a Ernesto chtějí udělat převrat a chtějí Craigovu pomoc. Mají i plán, jak získat peníze na převrat. Udělali hru pro milionáře, kteří se mohou přihlásit do jejich programu, kde se budou účastnit vojenské operace spolu se svým bodyguardem. Milionáři tedy financují převrat a sami se ho budou účastnit. Craig nejdříve nesouhlasí, ale poté se ho znovu snaží Cecelie přesvědčit, a Craig souhlasí i proto, že pro Lupa pracuje Caster Mason. Následně jede Craig do výcvikového tábora společně s Reedem. Tam přilétají milionáři. Jsou to bankéř Charles Vanderbeer, magnát přes metalurgii Roman St. John, průkopník mobilních telefonů Sam Haussmann, překupník zbraní Grimaud Tourneur, tvůrce videoher Tommy Sin. Všichni dostanou od Reeda a Craiga vojenský výcvik. Milionáři se učí střílet, plazit atd. Po několikatýdenním výcviku jedou do akce na ostrov, kde je generál Lupo... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Jedná se sice o béčkárnu nejhrubějšího zrna s hrozně nelogickým scénářem, avšak kvůli zajímavému obsazení (Slater po delší době v sympatické roli, záporák Colm Meaney se také neztratil a Ving Rhames hláškuje o sto šest) a solidní zábavnosti, především výcvikový tábor, ještě zůstávám u třech hvězdiček akčního průměru. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Takoví Postradatelní bez dostatečného honoráře.. Na začátku film jsem byl v úžasu, kolik známých tváří jsem tam viděl, bohužel to je na tom filmu asi to nejlepší... Jedna * za celkovej film, druhá za scénu, kdy jednoho člověka popraví tankem... Nic víc mě v paměti neutkvělo, a to jsem to videl včera před spaním.... ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Typické béčko s velice zajímavým obsazením. Jednoduchý scénář i námět, vcelku povedená hudba a celkově nenáročná podívaná. Chování postavy Christiana Slatera sice nechápu (zemře mu nejlepší přítel a přesto se chová jakoby nic), tento úlet se ovšem dá odpustit a ve finále dostaneme slušnou 60% podívanou, které nenadchne, neurazí, naopak však uvolní, a člověk může vypnout. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když kamarádovi zachráníte koule, je v tom cti až dost." Tak s tím souhlasím, ale vražedné milionáře na misi přesto nepovedu. Já jim totiž od přírody nevěřím, takže svůj život, zadek či koule nenechám vystavit zbytečnému nebezpečí. Krutopřísný bojovník McCenzie do toho přesto šel a já jsem pouze nevzrušeně zíral na to, jak nudně se dá natočit akční film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NIC NERISKUJETE, NIC NEZÍSKÁTE. JESTLI JSTE DOSTALI TENHLE ODKAZ, POTOM VÁS VAŠE BOHATSTVÍ PŘEDURČUJE PRO DOBRODRUŽNÝ PROGRAM VOJÁCI ŠTĚSTĚNY, VRCHOLU V EXTRÉMNÍ DOVOLENÉ....“ /// Revoluce jako turistická atrakce (vychladni, jen pro ty co na to maj – ty si něco přečti o VŘSR) a AKCE pro tupé polykače (čeho? Se zeptej strejčka Verbala, já neuměla mluvit sprostě...). Varováním by měla bejt už ta úvodní bezduchá, po který přichází povinný vykecání se, pak se dostavuje víra, že by to aspoň mohlo hejřit vtipem a nakonec přichází konstatování, že režisér je debil, herectví Cecilie (fakt chceš to jméno... dobrá: Oksana Korostyshevskaya) k poblití a účast S.Beana k zamyšlení. Furt tady něco bouchá, střílí se, ale hrdě to nazývat ,,Béčkem“ bych si troufl tak v 70tých letech. Sadármo drahý! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem milionář, kterej už má o VŘSR všechno přečtený. 2.) Protože nejlepší film Seana Beana je TENHLE. 3.) Thx za titule ,,jeriska03“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (51)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu se několikrát objevuje originální české pivo Budějovický Budvar v plechovce. (Sairina)
  • Počas úvodných titulkov sa na obrazovke objaví satelitný pohľad na oblasť medzi Pakistanom, Afganistanom a Iránom, na ktorom je vidieť členitý horský terén. V skutočnosti je v tejto oblasti holá púšť. (beso74)
  • Natáčení probíhalo na Ukrajině, zejména v Sevastopol a Balaklavu na Krymu. (SeBig)

Reklama

Reklama