Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný bojovník v černé masce mrštný jako panter - brilantně ovládá bojová umění a nepoužívá střelné zbraně! Diabolik - hrdina s očima v barvě oceli. Svým vystupováním, výzbrojí a neomezenými prostředky připomíná Jamese Bonda. Při akci má na sobě přiléhavý černý oblek a masku zakrývající jeho obličej. Reaguje s okamžitou mrštností pantera. Nepoužívá žádnou střelnou zbraň,pouze dýku, a k tomu brilantně ovládá bojová umění. Pracuje pro organizaci zvanou Bratrství, kterou řídí jeho otec. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

7/10 / Musím pochválit Český dabing, je super a hlášky jsou povedené, akce cajk a vyvolává to ve mně vzpomínky. Asi si několik dílů stáhnu:) ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý Fox Kids seriál, který je spíš určený pro starší publikum, protože u toho musíte trochu zapotit vaše mozkové dutiny. Klučina, který vyplaval z moře a jeho povinností bylo se stát zlodějem není nic neobvyklého. Ale bojovat proti svému bratrovi, který dostal od svého kmotra zdědit zlodějské sídlo, to už je jiná. To co mě zaujalo u tohoto seriálu bylo to, že i když měl být posláním Diabolik zlodějem, tak jeho osobním cílem bylo ukrást a zničit svého bratra, jinými slovy pomoci jiným, blízkým nevyhovět. Jelikož jsem už starší, tak o to víc mě zaujal tenhle seriál, protože mám rád detektivky a pro starší je tenhle seriál příkladem. Takže beru tenhle seriál jako jeden z těch lepších! ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Tento seriál jsem upřímě nenáviděl už v dětství. Bylo utrpením přijít vyběhaný domů, vzít si hrnek horké čokolády, talíř s koláčem, posadit se před televizi a dychtivě čekat pohádky jako wunschpunsch, divoký pirát jack nebo tři kamarádi a jerry a místo toho dostat tuhle odpornou slátaninu. To by jeden brečel. Hnus jak pro děti tak pro dospělé. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Jediné, co si z toho pamatuju, je strašně cool akce a cool zápletky. Takže se na to už radši nikdy nepodívám, kdyby to náhodou už cool nebylo. ()

Reklama

Reklama