Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

MM! (japonsky EMUEMU!) je anime seriál podľa poviedok od Akunari Matsuo v réžii Tsuyoshi Nagasawa. Príbeh je o študentovi strednej školy Taro Sado, ktorý je známy svojou nekontrolovateľnou úchylkou v masochizme, s ktorou sa chce priznať a následne ju vyliečiť. Preto sa prihlási do dobrovolníckeho školského klubu, kde sa stretáva s Mio Isurigi (samozvaná bohyňa preňho), ktorá sa ho snaží vyliečiť mučením a Arashiko Yuno, ktorá ma zas fóbiu z mužského pohlavia a ktorá prvá spustila Tarov nekontrolovateľný masochizmus. Tarovu prítomnosť dokáže zniesť vtedy ak si ho predstavý ako svojho bývalého psa, ktorého nazývala tiež Taro. (DragonsAnus)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

První seriál poslední sezóny roku 2010, který odhazuji v dál zove MM! Dělal mi nemilou společnost po celé tři díly, v nichž jsem byl nejprve ujištěn, že postavy jsou bezchrakterní zrůdy, jež téměř zcela postrádají vlastnosti krom pitvornosti, dobrého srdce a sexuální úchylky. Očekáváně seriál pokračoval demonstrací strašlivých traumat, jež si tito nešťastníci nesou v dušince. Bylo to jistě proto, abych pochopil, že za své odchýlení tak docela nemohou. Sdělení, že i patologický masochista, transvestita, domina, lesbická masérka či androfobka patří k lidskému druhu a nezaslouží si naše zatracení, nepovažuji za hluboké, ale spíše zřejmé. Komika tragicky těží hlušinu, na výsypce to jinak nejde - masochista je neustále bit a zažívá extázi, chová se nedůstojně, androfobka náhodně přichází do styku s muži, masérka masíruje, transvestita se převléká. Jen si sedne trapný humor na střídačku, nastoupí družstvo slzavých a jinak pilotlačně dojemných momentů, které mi křiví tvář všelikými škleby. Hnus, jenž se snaží zaujmout nejlacinějším a nejméně namáhavým způsobem. Vydržet to déle, hádám, že jedna hvězda by byla na světě. Takto se velkoryse spokojím s dehonestujícím komentářem bez hodnocení. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Málem jsem se červenala, když jsem si četla obsah, ale pak jsem se podívala – a …. vždyť ona je to obyčejná školní romance! Až na to, že všichni aktéři jsou nositeli nějaké sexuální odchylky, zvláštnosti nebo spíš odlišnosti od toho, co se právě teď a tady považuje za „normu“. Proč ne? Takže je tu kluk s masochistickými sklony, sadistická domina se slabostí pro fetišistické oblečky, holka, která se bojí kluků a tak je mlátí, nevyvinutá vědkyně s manipulativním chováním, umanutá sestřička fotografka a kluk, co se převlíká za holku. Japonci si dělají legraci ze svých sexuálních zálib. ____ Ze školního klubu pak tahle parta vytvoří sado-maso kroužek (nejsem si jistá, jestli by jim ho vedení školy schválilo), ve kterém je ústřední sexuální hračkou masochistický Taro, a prožívají náznaky prvních lásek a sexuálních pokusů v příbězích, které jsou někdy běžné a jindy se do nich zamontují vražedná strojová monstra anebo magická síla superperverze. Je to sranda. Někdy na hraně, protože třeba incestní sklony Taroovy sestry a matky už byly silně přes míru, ale zase daly vysvětlit, proč on si opravdu neužívá ulepeně dotěrnou lásku, ale naopak si sex spojuje s jejím pravým opakem – násilím. Taro mi vážně někdy připadal jako mučedník slasti. Přes jeho masochistické sklony, které někomu můžou připadat legrační, se dokázal postavit dokonce i své domině (scéna, kdy ji odstrčil po polibku, který podle něj nebyl z lásky, nebo když se popral s boxerem, který ublížil Yuno). Nechtěla bych být někdy později u bolestného rozhodování, jestli dá přednost fyzickému spojení nebo duševní spřízněnosti, protože obojí reprezentováno dvěma dívkami, z nichž každá ho dokázala uvést do extáze. Tady se nerýsuje klasické zakončení, spíš nějaké opět méně obvyklé spojení. SHRNUTÍ: Když potká masochista partu sadistických holek, není to jeho splněný sen? Z tohohle se Taro nevyléčíš. A myslím, že bys ani nechtěl. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

MM! se snaží těžit svou komediálnost ze dvou věcí. Jednak z úchylky hlavního hrdiny a pak také z neustálého mlácení hlavního hrdiny. To první je nudné od začátku. To druhé je zkopírováno z těžce podprůměrné Love Hiny. Tím pádem se to nepovedlo stejně. Tísíckrát viděné archetypy (tsundere, stydlivka), které se navíc po celou dobu v rámci posunu jejich charakteru nepohnou ani o cenťák, mne také zrovna nepotěšily. A co zbylo? Mno, tak maximálně audiovizuální zpracování. To je alespoň tedy průmerné. Celkově - téměř odpad. ()

Flatron 

všechny recenze uživatele

Hl. Hrdina tohto anime Taro, ktorý má úchylku v podobne masochizmu sa snaží zbaviť tejto neresti, tak poprosí dobrovoľnícky klub, resp. jej zakladateľku aby ho vyliečila. Zakladateľka je blonďavá malá tsundere, ktorá ho priemerne bije 5-krát za epizódu, ďalej tu máme Yuno, ktorá sa zase bojí chlapov, tá ho pre zmenu udrie tak 1-2 krát behom epizódy. Ďalší členovia, ktoré nám anime predstaví, je jeho najlepší kamarát, ktorý sa rád prezlieka do ženských šiat (Tarovi sa bude páčiť na začiatku jedno dievča, to dievča bude práve on v ženských šatách), Ďalej tu je jedna vedkyňa, ktorá vypadá asi tak na 8 rokov a jeho sestra s mamou, ktoré ho milujú nie ako brata a syna ale skôr ako sexuálny objekt. Všetky baby majú niečo spoločné a to, že časom skôr či neskôr každá bude prejavovať sympatie voči Tarovi. V podstate príbeh sa behom 12 epizod nikam neposunie, budeme tu mať klasiku ako festival, pláž a podobne. Normálne by som dal 2*, ale 11. diel bola celkom sranda, predovšetkým tá prvá polovica, takže slabé 3*. ()

Reklama

Reklama