Reklama

Reklama

Nemyslíš - zaplatíš!

všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2010, 4 min

Režie:

Filip Renč

Obsahy(1)

Tyto propagačně-výchovné spoty mají upozornit veškeré řidiče na to, aby si nezahrávali se zákonem a tím riskovali životy své i ostatních, mnohdy nevinných účastníků dopravních nehod. Režisér si při natáčení nebral vůbec žádné servítky a mnohé klipy jsou opravdu brutální. Série má lidem otevřít oči, aby si uvědomili jak přesně by nechtěli dopadnout. (Druury)

(více)

Recenze (46)

paascha 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že Prasošpek s Ajznbónem rozkradli všechny prachy a tahle parádní série o debilitě za volantem musí k ledu. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tak i tohle má na csfd své místo? Kdo by to byl čekal. Filip Renč se pustil do projektu, který by zřejmě zvládlo i malé dítě, a nemůžu říct, že by byl výsledek nějak úchvatný. Prachy jsou prostě prachy a myslím, že tady se jich motalo hodně. A asi jen malá část byla vynaložena na natočení. Zbytek se zřejmě poděl někomu do kapsy, jak to tak v naší republice chodí. Není na tom co obdivovat, samo o sobě je to nahraná blbost. Pokud jste někdy viděli reálné záběry smrtelných nehod, jako já v autoškole, tohle vám bude připadat jako blbý vtip. Ale musím říct, že tyhle reklamy jsou lepší než většina Renčových filmů, což o něčem svědčí. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Zvlastni, na co vsechno tady clovek narazi (pro vsechny, co se tady rozcilujou nad reklamou, tohle NENI reklama, ale - jak si muzete precist v obsahu - propagacne-vychovne spoty!!)... ale kdyz uz, tak teda - natocene je to podle me skvele, ale jelikoz jsem z toho mela nocni mury, nemuzu dat vic nez tri. Navic si nemyslim, ze by to nejak vyrazne splnilo ucel. Ti, kterym je to urcene, si z toho nejspis udelaji srandu, a ti, ktere to zasahne, si vypestuji fobii z rizeni. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Necenzurované verze jsou nuda, ale plné verze všech klipů jsou šílené a určitě stojí za zamyšlení. Nejsem fanoušek Filipa Renče,ale tyhle klipy se mi líbí a škoda, že už je v TV nevidím. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Filip Renč v této kampani ukázal, že klipy s výpovědní hodnotou točit umí. V jednom spotu hraje herec HD Jihlava František Mitáš. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem všechny videa a líbí se mi, jsou stylově sestříhaná a umí zatlačit na pilu. Škoda, že se postupně cenzurovali kvůli drastickým záběrům. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Renč neumí jakkoli pracovat s náznakem. Nemá prachy, umí prd, tak radši prskne batole na přední sklo, aby to nějak zamaskoval. Při tomhle skeči jsem fakt padal smíchy. Zlatá bouračka v Cradle of Fear ;) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Dobrej pokus jak odradit řidiče od nebezpečné jízdy. Bohužel ale je to stejně k ničemu, jelikož se mezi námi lidmi nacházejí neustále lidé, kteří se na silnicích chovají pořád jako dobytek. A můžete jim pořád říkat: "jezděte opatrně". Pak to nejvíce odnesou řidiči, kteří za tu nehodu ani nemohli a ti co ji zavinili, tak přežijí. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No, snaha se cení a tady jde navíc o snahu ve prospěch dobré věci. Přesto je výsledek takový polovičatý. Vše je totiž natočeno tak nějak příliš "filmově" a dost se poté vytrácí dojem autentičnosti a reality. Bohužel tak drsné a krvavé scény pálí pomyslně slepými náboji. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tyhle šepoty se mi opravdu moc líbily, protože právě tahle záležitost naznačuje, kolik by ve Filipu Renčovi alespoň co do řemesla mohlo být.. No, nic, asi půjdu symbolicky rozmlátit kladivem pár angličáků..;) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitní a povedená reklamní kampaň, která bezesporu ovlivní každého. Ať už řidiče aktivně řídícího a nebo chystajícího se na řidičský průkaz, případně i obyčejného "neřidiče". Mnoho témat k zamyšlení, mnoho alarmujících dopravních situací k rozebírání. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Jako milovník černého humoru a over-the-top brutality mám pro tuhle "varovnou" sérii slabost. Vlastně je to jeden z mála Renčových výtvorů, který mě neirituje. ()

Langy10 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu reklami hodnotit pozitivně nebudu! To už je fakt přehnaný, to už můžu hodnotit na hajzlu, jak velký hov*o vys*ru! ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Spoty zajimavy námětem, připomínající mi nějaky podobny spoty ze zahraničí, ktery byly na mnohem lepší úrovni. Ale to neznamená, že by tohle bylo špatny, i když moc autenticky to neni. Jinak bohužel často zaplatijou taky ti, co myslijou. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Nápad je to rozhodne zaujímavý, i keď jeho samotné spracovanie už trochu pokryvkáva. Pokiaľ ste však svedkom toho, ako drvivá väčšina vašich spolužiakov v autoškole vybuchne po zhliadnutí jedného z týchto krátkych klipov od smiechu, zákonite sa vám musí tlačiť na jazyk otázka, či je práve toto cesta k úspešnej výchove dnešnej generácie nielen budúcich vodičov. (40%) ()

Reklama

Reklama