Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V Japonsku je vyvinutá elektráreň, ktorá nepotrebuje spaľovať fosílne palivá, takže dokáže dodávať energiu zadarmo. Tony Stark prilieta do krajiny, aby podporil tento projekt. Dokonca oznamuje, že plánuje odísť do dôchodku a tým prestane pôsobiť ako IRON MAN. Ohlásený je tiež nový model bojového obleku – Dio, ktorý však pri testoch zlyhá a Stark musí zasiahnuť. Následne sa dostáva do súboja s robotom organizácie Zverokruh a zisťuje, že nový model obleku bol ukradnutý. (Trip)

(více)

Recenze (9)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Bladeovi jsem dal tři hvězdy, tady se přikláním ke dvěma. Příběh je plytší a méně plynulejší než Blade. Navíc, i když na sebe v celém kontextu navazuje, jednotlivé díly přeci jen působí více epizodněji. Přiznám se, že mě tento seriál moc nebavil. A Japonci, kteří vypadají jako Evropani taky nepůsobí přesvědčivě. ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Pche.. to bylo slabý teda. Nevim proč mi to přišlo jako jakýkoliv random anime dnešní doby akorád s naroubovanou slavnou komiksovou postavou. Tony tady nějak ztratil smysl pro humor a místo toho vocmrndává kolem jakési nesympaticke (for me) vědátorky. A co to jako.. chudákovi užasné Pepper se dostalo hloupých pár vteřin kdesi na pozadí dejě, to se mi teda ani trochu nezamlouvá. No shlidnout minimálně jedno anime za rok.. mission complete. Škoda škoda.. Madhouse studios maj na víc. 55% ()

Reklama

Scoobys 

všechny recenze uživatele

Není to poprvé co byl americký námět přetvořen na japonské anime moderní doby. Naštěstí s Iron Mana japonci neudělali nějakého mecha robota, ale je to pořád starý Stark, ale už nějak nemá tu vtipnou část sama sebe to je, ale už nějaká tá součást science fiction anime. Taky třeba říct,že nápad na short story vůbec není špatný spíš naopak, ale jako většina dobrých nápadů jsou špatně provedeny a toto není výjímkou. Kromě pár hlavních postav jsou ostatní postavy frašky dialogy nemají hlavu ani patu. Musím ovšem říct že ten složitý příběh nacpaný v jedné epizodě se mi docela zamlouvá. Kdo by teda chtěl krátky příběh rozpatlaný do 6ti epizod. 4. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Po první epizodě jsem víceméně spokojený. Japonská animace mi nevadí, akce i vtip se najdou. Je to o dost záživnější než třeba současní Avengers Assemble. Navíc kvituju zvolený hudební podkres. Přesto to ale není nic světoborného. Po zhlédnutí celého seriálu kvituji to, že se celá série věnuje jednomu ústřednímu tématu. To je ale i největší minus celho seriálu, jelikož je to hodně roztažení a seriál by mohl být poloviční, takhle je tu dost vaty. Dobré je, že na rozdíl od amerických animáků se Japonci nebojí nechat umřít ani kladnou postavu. Když s to shrnu, tak 60 % je optimálních. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Docela průměr, ale druhá polovina seriálu nebyla k zahození. Docela mě dostal námět, že Tony Stark přiletěl zrovna do Japonska a zrovna Japoncům chtěl distribuovat energii a bůh ví co ještě zdarma. Prvních pár epizod jsem myslel, že to vzdám, ale sympatická doktorka Tanaka. A Pepper? Ta v tomhle seriále nikoho nezajímala. To už i jakási reportérka dostala více pozornosti. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama