Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ir, Leia, Dasha a Max sú ešte študenti. U nich je všetko poprvýkrát. Prvé slova lásky, prvý sex, prvé spoločné sny, prvé sklamania, prvé chyby a prvé objavy. (Slunkoo)

Recenze (2)

yangzhening 

všechny recenze uživatele

Z uměleckého hlediska nic moc. Zato tenhle film parádně vystihuje vztahovou problematiku současného Ruska. Nelze nevidět tu spoustu schematismů a klišé, ale když je to prostě a jednoduše pravdivé a jeden něco podobného sám prožívá, film se nemůže nelíbit. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi vkusně a realisticky natočený snímek o slastech a strastech dospívání. Tentokráte z ruského pohledu. Výborné herecké obsazení, zejména Dmitriy Kubasov či nádherná Lyanka Gryu, která mi svýma velkýma očima a krásným úsměvem připomínala Andreu Kerestešovou. Spousta silných scén, v nichž jsem doslova cítila onu bolest a utrpení hlavního hrdiny, kterou mu přinášela tajná láska. Postavy si procházejí spoustou těžkých a emotivních situací, kdy si nemůžete být jisti, kdo jak skončí. Úžasná hudba už pak jen doplňuje tento barvitý portrét o krušných chvílích dospívání. ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama