Reklama

Reklama

Barbie: Tajemství víl

  • USA Barbie: A Fairy Secret
Trailer

Obsahy(1)

Připravte se na úžasné dobrodružství Barbie™ - Tajemství víl, ve kterém Barbie™ pozná, že kolem nás v pečlivém utajení žijí víly! Když Kena™ náhle unese skupina víl, dvě módní návrhářky a přítelkyně Barbie™ přicházejí s nečekaným přiznáním. Obě jsou ve skutečnosti víly a Ken™ se podle nich nalézá v magickém tajemném světě nedaleko odtud! Proto se Barbie™ i její věčná rivalka Raquelle vydávají společně se svými pohádkovými kamarády na napětím nabitou výpravu za Kenovou záchranou. Na cestě musí držet pospolu a poznají, že skutečná kouzla se nenalézají ve světě pohádek, ale v síle přátelství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

packa 

všechny recenze uživatele

Nedobrovolně zhlédnuto. Samozřejmě, tenhle díl je stejně zhůvěřilý jako všechny ostatní Bárbíny. Z odpadu zvedám na celé dvě hvězdičky jen kvůli jedné scéně, v sedmatřicáté minutě se všichní fanoušci Matrixu podělají smíchy! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

(3x) V nejnovějším filmu s Barbie se opět setkáváme, jako už se stalo v posledních letech tradicí, s kombinací několika předchozích dobrodružství. Nyní přišla na řadu Mariposa a Kouzlo Pegasu. Tajemství víl umě skloubilo klasickou sérii a svět ve stylu Fairytopie a samozřejmě hlavním pojítkem se stala vždy platná myšlenka o tom, že přátelství je cesta (pamatujete na Švadlenku a Mermaidii?). Toto přímé pokračování Kouzelného módního salónu dává větší příležitost Kenovi zaujmout a také nové Barbiině souputnici Raquelle. Nenásilně byla připravena půda i na příště, na podzim 2011 se totiž Barbie vrací do školy. Pár drobných odkazů připomíná film Tři mušketýři a některé detaily jsou opravdu vtipné. Kupodivu i dabing je velice slušný a překlad vynalézavý (například reálie s devítiletkou). Jedinou otázkou, která zbývá, je - jestli vílí podtext bude zachován i nadále. Pro stále dorůstající profilové diváky může být každý takový dějový twist osvěžením. Ti pracují nezávisle na novinkách v oboru s hlavní myšlenkou o tom, že Barbie stejně nakonec všechny zachrání. ()

Reklama

Renie42 

všechny recenze uživatele

Tohle je zatím nejlepší film o Barbie, co jsem viděla. Oddechový, zajímavý a vtipný příběh, kde jsem si zprvu myslela, že to bude jakési pokračování filmů o víle Maripose. Víla, která si s kabelky vytáhne toustovač, skateboard nebo rendlík, Ken, díky křídlům udělá scénu z Matrixu, psi a kočky s křídlama. Vše zlé je pryč, ať žije láska. ()

MoniqueM 

všechny recenze uživatele

Dost mě u filmu iritovalo, že víly mluvily jako afektované slepičky (slušně řečeno), děj celkem předvídatelný, ale jinak to bylo kupodivu koukatelné. Pro cílové publikum, tedy malé dívky do osmi let, je to určitě dobrý biják (za to jedna hvězda), ale i odrostlejší diváci si u některých scén přijdou na své, jako například u již zmíněné parodie na Matrix (druhá hvězda) a i když jsem ani ve svém dětství nebyla nikdy fanynkou Kena, musím říct, že jen díky jeho ostrovtipu jsem to dokoukala až do konce (třetí hvězda). Starší divák to zkrátka musí brát s rezervou a humorem a neuškodí ani trochu se před sledováním posilnit nějakou omamnou látkou, minimálně kvůli psychedelické jízdě na vílo-ponících. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejoriginálnějších Barbie filmů. Vtipné, nápadité, nečekáte co se stane. Zabaví dítě i dospělé. Mrzí mě, tě se oproti jedničce změnili kamarádky Barbie a přitom vypadali dost podobně, ale byla to bezva parta. Cením zapojení Rachel, kterou mám moc ráda a která má s Barbie tenhle spor už dlouhodobě. Konec byl krásný, kouzelný a doslova pohádkový. Já už to viděla nejméně 10x, stejně je pro mě i po té době příběh krásný. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama