Reklama

Reklama

Lovci lebek

  • Německo Headhunter: The Assessment Weekend
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mysleli si že je čeká náborová akce na lukrativní práci. Místo toho jim jde o krk. Každé léto přicházejí do vysokoškolských kampusů a kolejí zástupci personálních agentur, kteří hledají vhodné adepty pro nelítostný svět obchodu. Říká se jim "headhunteři" – lovci hlav. Skupinka studentů z Berlína se přihlásí na víkendovou akci firmy Takahashi, která hledá zaměstnance na velmi atraktivní místo. Pod dohledem firemního psychologa budou otestovány týmové schopnosti a improvizační dovednosti v testu přežití. Po dlouhé cestě do východního Polska a nekonečném pochodu lesem, přichází skupinka konečně do tábora. Kemp je ale úplně zdevastovaný a hlavně v něm není nic k jídlu. Studenti jsou uvězněni v lese, bez jídla, bez úkrytu a možnosti komunikovat s okolním světem. Teprve teď nastává správná situace, aby se projevily jejich charaktery. A adepti, jeden po druhém, začínají "ztrácet hlavu". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec zase ne až tak špatné, jak by se mohlo zdát. Vraždy vcelku i ušly, zrzavá hlavní hrdinka ušla ještě trochu více, ale všechno ostatní je takové poměrně dost mdlé a místy až nepříjemné, asi stejně jako vstupní pohovor k nadnárodní firmě. Nic originálního, nic moc zajímavého, jen tak to plyne, sem tam někdo zhebne, na poměry filmu i zajímavě, což ale neznamená, že by si z toho divák sedl na prdel. Že příběh mí nic moc zápletku a takřka žádnou pointu vlastně ani moc nepřekvapí. Překvapí možná fakt, že je to německý film, pokud to člověk neví předem. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A do hajzlu Německý horor! No čekal jsem cokoliv a dostal jsem docela utlumenou blbůstku s příšerně necharismatickýma hercema(takovouhle sebranku jsem kurňa dlouho neviděl), bez příběhu(Japonská firma a ten Japonec wtf?) a s několika děravejma scénama, ale i tak na poměry Němců jsem se překvapivě i bavil, ale je to typ filmu na který do týdne zapomenu, žádná škoda. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Německá distribuce mě nepřestává neustále překvapovat tím, jak se snaží napodobovat své konkurenty a přitom je jejich snaha opravdu, ale opravdu marná. Před nějakou dobou jsem viděl dva novější německé horory a jak se zdálo, tak konečně naši západní sousedé pochopili, jak se mají točit filmy, ale tenhle kousek je posunul opět o krok zpět. Ohraný scénář by mi ani tolik nevadil, kdyby to bylo natočené tak, aby si divák na něm dokázal pochutnat, ale bohužel to se nestalo. Máme šanci sledovat další bandičku studentů, která se vydává do neznámého terénu na výlet do přírody, nebo chcete-li seznamovací akci při které se ukáže kdo nejvhodnějším adeptem na získání lukrativního místa a zase se něco zvrtne. Od této chvíle začíná takzvaný exploitation, který se ovšem tentokrát spíše podobá jakési parodii na tento žánr. Jedno však nelze tvůrcům upřít a to fakt, že některé vraždící scény a gore efekty vypadají opravu docela dobře. Konečně tak dostál film svému názvu hned dvakrát. Postupné vybíjení postav se mi z časového odstupu docela líbilo, jenže ne všechny tyto scény byly dobře natočené. Dalším záporným faktem bylo naprosto stupidní chování většiny postav a především pak již zmíněného vraha. Je vážně obrovská škoda, že tvůrci moc nezvládli nasazenou laťku, kterou si dali ze začátku hodně vysoko, ale díky vlastní neschopnosti se z tohoto hororového kousku stala spíše laciná parodie. ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Parta zouberáků + jeden zouberák magor hrají v lese na schovávanou. Asi by to nemuselo být špatné, ale v rukách zouberáckého rejži a se zouberáckým hereckým obsazením (což samozřejmě není vždycky špatně) je to strašně rozplizlé, rozvleklé, nudné, nelogické. Mno dávám jednu * protože jsem měl v poslední době štěstí na větší sračky, ale shrnu to: NEDOPORUČUJU! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slaby pokus o kvalitnu vyvrazdovacku v nemeckom podani, ktore trpelo nie moc atraktivnym hereckym vykonom, kazdeho herca vo filme. Najviac sa mi pacila samotna priroda a tych vrazd zas tak moc nebolo. Tela bez hlav bolo asi to jedine co by sa dalo prirovnat k nejakemu slasheru a dva konariky trciace z oci ma moc nepresvedcili, ze by som sa mal bat toho magora s dlhymi vlasmi. Skoda, ze tie samotne vrazdy nenatocili viac detailnejsie, ako to vlastne urobil a nie uz hotove dielo, ktoremu chybal priebeh zamernej vrazdy kvoli zamestnaniu. Aj ten obraz mi pripadal taky nejaky nemastny, neslany a skor vyzeral televizny, akou tocia stupidne telenovely. Nic moc sa nekona a to je skoda, co uz:( ()

Reklama

Reklama