Reklama

Reklama

Lovci lebek

  • Německo Headhunter: The Assessment Weekend
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mysleli si že je čeká náborová akce na lukrativní práci. Místo toho jim jde o krk. Každé léto přicházejí do vysokoškolských kampusů a kolejí zástupci personálních agentur, kteří hledají vhodné adepty pro nelítostný svět obchodu. Říká se jim "headhunteři" – lovci hlav. Skupinka studentů z Berlína se přihlásí na víkendovou akci firmy Takahashi, která hledá zaměstnance na velmi atraktivní místo. Pod dohledem firemního psychologa budou otestovány týmové schopnosti a improvizační dovednosti v testu přežití. Po dlouhé cestě do východního Polska a nekonečném pochodu lesem, přichází skupinka konečně do tábora. Kemp je ale úplně zdevastovaný a hlavně v něm není nic k jídlu. Studenti jsou uvězněni v lese, bez jídla, bez úkrytu a možnosti komunikovat s okolním světem. Teprve teď nastává správná situace, aby se projevily jejich charaktery. A adepti, jeden po druhém, začínají "ztrácet hlavu". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slaby pokus o kvalitnu vyvrazdovacku v nemeckom podani, ktore trpelo nie moc atraktivnym hereckym vykonom, kazdeho herca vo filme. Najviac sa mi pacila samotna priroda a tych vrazd zas tak moc nebolo. Tela bez hlav bolo asi to jedine co by sa dalo prirovnat k nejakemu slasheru a dva konariky trciace z oci ma moc nepresvedcili, ze by som sa mal bat toho magora s dlhymi vlasmi. Skoda, ze tie samotne vrazdy nenatocili viac detailnejsie, ako to vlastne urobil a nie uz hotove dielo, ktoremu chybal priebeh zamernej vrazdy kvoli zamestnaniu. Aj ten obraz mi pripadal taky nejaky nemastny, neslany a skor vyzeral televizny, akou tocia stupidne telenovely. Nic moc sa nekona a to je skoda, co uz:( ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Parta zouberáků + jeden zouberák magor hrají v lese na schovávanou. Asi by to nemuselo být špatné, ale v rukách zouberáckého rejži a se zouberáckým hereckým obsazením (což samozřejmě není vždycky špatně) je to strašně rozplizlé, rozvleklé, nudné, nelogické. Mno dávám jednu * protože jsem měl v poslední době štěstí na větší sračky, ale shrnu to: NEDOPORUČUJU! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec zase ne až tak špatné, jak by se mohlo zdát. Vraždy vcelku i ušly, zrzavá hlavní hrdinka ušla ještě trochu více, ale všechno ostatní je takové poměrně dost mdlé a místy až nepříjemné, asi stejně jako vstupní pohovor k nadnárodní firmě. Nic originálního, nic moc zajímavého, jen tak to plyne, sem tam někdo zhebne, na poměry filmu i zajímavě, což ale neznamená, že by si z toho divák sedl na prdel. Že příběh mí nic moc zápletku a takřka žádnou pointu vlastně ani moc nepřekvapí. Překvapí možná fakt, že je to německý film, pokud to člověk neví předem. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento film si možná hrál na víc, než má. Zřejmě se inspiroval filmem "Izolace" (2006), jenže postrádal nadhled a možná podobné herecké obsazení. Film "Izolace" byl britsko-německý. Možná se při tomto dílku měli Němci také spojit s Angličany a mohlo vzniknout něco hodnotnějšího. Tento film něco v sobě má (když tedy odmyslíme s nebezpečím moc nekorespondující chování postav), kdyby si ale nehrál na tak moc vážný film. Faktem je, že jsem očekával, že veškerá nebezpečenství připraví firma. Nestalo se tak, místo toho střelilo v hlavě někomu jinému, což by v případě, že by nešlo o nábor, bylo i jedno. Takto si chtěl tento "thriller" hrát na něco víc - na něco psychologického. Neříkám, že to nezvládl, říkám, že na to vůbec neměl. Pořád uvažuji mezi jednou a dvěma hvězdami. Jenže jsem si vzpomněl na hlavní dívčí postavu a přešla mě chuť směrem nahoru vymýšlet argumenty. Ta v poslední třetině přehrávala tak neuvěřitelným způsobem, že by se i Rambo mohl stydět. A tím nemyslím S. Stalloneho, nýbrž postavu Ramba. Shrnuto: Nápad ucházející, ale potřebovalo by to fakt hodně předělat, a pak by tři hvězdy nebyly problém. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemci vedia vyrobiť výborné autá, uvariť hodne dobré pivo alebo zostaviť fakt vymakané národné futbalové mužstvo. No v oblasti filmovej tvorby je to obrovská mizéria. Súčastná nemecká filmová produkcia je príkladom totálnej neschopnosti. Nie je to nedostatkom financií, ale absolutným nedostatkom talentu a citu pre film. Nech sa pustia do hoci akého žánru, vždy to celé úplne poserú. Presne tak je tomu aj v prípade exploitation horroru "Lovci lebiek". * ()

Reklama

Reklama