Reklama

Reklama

Lovci lebek

  • Německo Headhunter: The Assessment Weekend
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mysleli si že je čeká náborová akce na lukrativní práci. Místo toho jim jde o krk. Každé léto přicházejí do vysokoškolských kampusů a kolejí zástupci personálních agentur, kteří hledají vhodné adepty pro nelítostný svět obchodu. Říká se jim "headhunteři" – lovci hlav. Skupinka studentů z Berlína se přihlásí na víkendovou akci firmy Takahashi, která hledá zaměstnance na velmi atraktivní místo. Pod dohledem firemního psychologa budou otestovány týmové schopnosti a improvizační dovednosti v testu přežití. Po dlouhé cestě do východního Polska a nekonečném pochodu lesem, přichází skupinka konečně do tábora. Kemp je ale úplně zdevastovaný a hlavně v něm není nic k jídlu. Studenti jsou uvězněni v lese, bez jídla, bez úkrytu a možnosti komunikovat s okolním světem. Teprve teď nastává správná situace, aby se projevily jejich charaktery. A adepti, jeden po druhém, začínají "ztrácet hlavu". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Slaby pokus o kvalitnu vyvrazdovacku v nemeckom podani, ktore trpelo nie moc atraktivnym hereckym vykonom, kazdeho herca vo filme. Najviac sa mi pacila samotna priroda a tych vrazd zas tak moc nebolo. Tela bez hlav bolo asi to jedine co by sa dalo prirovnat k nejakemu slasheru a dva konariky trciace z oci ma moc nepresvedcili, ze by som sa mal bat toho magora s dlhymi vlasmi. Skoda, ze tie samotne vrazdy nenatocili viac detailnejsie, ako to vlastne urobil a nie uz hotove dielo, ktoremu chybal priebeh zamernej vrazdy kvoli zamestnaniu. Aj ten obraz mi pripadal taky nejaky nemastny, neslany a skor vyzeral televizny, akou tocia stupidne telenovely. Nic moc sa nekona a to je skoda, co uz:( ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A do hajzlu Německý horor! No čekal jsem cokoliv a dostal jsem docela utlumenou blbůstku s příšerně necharismatickýma hercema(takovouhle sebranku jsem kurňa dlouho neviděl), bez příběhu(Japonská firma a ten Japonec wtf?) a s několika děravejma scénama, ale i tak na poměry Němců jsem se překvapivě i bavil, ale je to typ filmu na který do týdne zapomenu, žádná škoda. ()

Reklama

Holina 

všechny recenze uživatele

Parta zouberáků + jeden zouberák magor hrají v lese na schovávanou. Asi by to nemuselo být špatné, ale v rukách zouberáckého rejži a se zouberáckým hereckým obsazením (což samozřejmě není vždycky špatně) je to strašně rozplizlé, rozvleklé, nudné, nelogické. Mno dávám jednu * protože jsem měl v poslední době štěstí na větší sračky, ale shrnu to: NEDOPORUČUJU! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nakonec zase ne až tak špatné, jak by se mohlo zdát. Vraždy vcelku i ušly, zrzavá hlavní hrdinka ušla ještě trochu více, ale všechno ostatní je takové poměrně dost mdlé a místy až nepříjemné, asi stejně jako vstupní pohovor k nadnárodní firmě. Nic originálního, nic moc zajímavého, jen tak to plyne, sem tam někdo zhebne, na poměry filmu i zajímavě, což ale neznamená, že by si z toho divák sedl na prdel. Že příběh mí nic moc zápletku a takřka žádnou pointu vlastně ani moc nepřekvapí. Překvapí možná fakt, že je to německý film, pokud to člověk neví předem. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nemci vedia vyrobiť výborné autá, uvariť hodne dobré pivo alebo zostaviť fakt vymakané národné futbalové mužstvo. No v oblasti filmovej tvorby je to obrovská mizéria. Súčastná nemecká filmová produkcia je príkladom totálnej neschopnosti. Nie je to nedostatkom financií, ale absolutným nedostatkom talentu a citu pre film. Nech sa pustia do hoci akého žánru, vždy to celé úplne poserú. Presne tak je tomu aj v prípade exploitation horroru "Lovci lebiek". * ()

Reklama

Reklama