Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

DBel

DBel (hodnocení, recenze)

Neviem prečo ale vždy keď vidím v tomto filme Josepha Gilguna tak mi veľmi pripomína Vaasa z Far Cry 3 :D

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

ale jo, docela jsem se pobavil. Vyloženě mi to připomnělo klasiku Útěk z New Yorku

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

No, abych byl upřímný, čekal jsem něco trošku lepšího. Že to bude hloupé béčko jak řemen, s tím jsem tak nějak počítal, ale že to bude až takhle hloupé a umělé béčko, to mi bylo věru velkým a nemilým překvapením. Škoda, velká škoda, páč sem se místama i slušně bavil... Za slabší 3*.

Carlo525

Carlo525 (hodnocení, recenze)

Celkem slušné béčko, nic světoborného, ale na jedno odpoledne to pobaví, jsou tam už stokrát viděná klišé, hlavní hrdina obdrží desítky silných úderů do hlavy a neztrácí svůj humor, jeho parťačka (prezidentova dcera) běhá bez problémů s prostřelenou nohou a stovky po zuby ozbrojených zuřivých vězňů nejsou schopni je chytit, takže klasika. Efekty byly poněkud slabší, spíš primitivnější, ale film jako celek pobaví.

Milan25

Milan25 (hodnocení, recenze)

po přečtení obsahu filmu mám pocit, že jsem to už stokrát někde viděl :D

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

rudhas: ona tak nějak podobně hrála i v seriálu Ztracení... v podstatě se mi zdá, že hraje většinou to stejný...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

blazenX

blazenX (hodnocení, recenze)

Tohle mi připadá víc oldschool než Expendables. Tupá zápletka, hláškující hlavní postava, pošahanej záporák, nehloupá kočka. Tohle já můžu

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

zapletka nic moc. obcas to bylo i mirne prihlouply. ale pearcovy hlasky dobry, maggie grace taky, ale predevsim to ma gilgunova psychopata, skvela postava. okolo ni by se mohl tocit cely film :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce ma ten slabý rating čiastočne odradzuje, ale aj tak som si dnes zbehol pozrieť do kina program, kedy tento film dávajú a ako inak, práve tento film samozrejme úplne odignorovali. Čo už, toto predsa nie je o nejakej bande detských postavičiek, ktoré pobehujú po meste a rozhadzujú autá, tak na čo by to aj dávali. Jeden z troch amerických tohtoročných kinofilmov, na ktorý by som sa aj pozrel, ale treba počkať na DVD.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Sabrewulf: přesně tak brachu, taky se chci dnes podívat na 3. nolanovsky chytrej thriller, pak se zasmát u 8. pařby v las vegas a nakonec to spláchnout 15. burtonovskou sebevykrádačkou! A kdo má po takovým dnu mít chuť na starou dobrou, obyčejnou, hodinu a půl dlouhou a neustávající výplachovou akci, žejo, obzvlášť když filmy jako expendables vychází každou lichou středu..

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Viděl jsem v kině trailer a málem jsem si ublinknul. Céčkovitost z toho pryštila všemi směry.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Mě se to podle traileru dost líbí, neska sem ho viděl v kině na velkým plátně, ale koukám na rozvrh našeho kina na další tejden a tenhle film tam vůbec není :D (Cinestar)

 

Jinak může mi někdo říct jak takovejhle film podle traileru může mít rozpočet jen 20 miliónů a třeba nějaký obyčejný komedie klidně i 60 mega? :D Ono se to asi bezproblému zaplatí ale moc extra asi ne...

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Barva: To se ani nedivím ono také dát Pearce  do takovéhle role? lol Dokázal bych si tam představit Wahlberga nebo vyndat ze šrotu Willise

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

sniper18: Neberu ti to, osobně ale bez krve žát můžu :)

Mylsím, že právě rpoto, že to má malý rozpočet, to šlo na PG-13, aby se to alespoň zaplatilo. Takhle na to půjdou i děcka, která by se kvůli R na to nedostala.

Chápu tebe, chápu i je, chápu všechny, chápu celý svět a všechny miluju, tralalalali... 

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

MartinezZ: Nemusí byť každý akčný film s eRkom, pri nejakom Rýchlo a zbesilo mi to je jedno, ale tu sa teda hodí, najhorší väzni obsadia väznicu, takže aj majú byť ukázani, ako pekní šmejdi a hláškujúci hrdina, ktorý ich určite dosť dostane. Tvrdý slovník a drsné úmrtia k takémuto tématu podľa mňa neodmysliteľne patria. A navyše to nemá moc veľký rozpočet, takže skutočne nechápem, prečo to už neurobili aj so správnym ratingom. Ale určite si tento film pozriem, mám rád túto tématiku. 

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

sniper18: Já si na to s největší pravděpodobností zajdu. Akčňák mi ani v nejmenším nevadí bez krve a dalších Rkových propriet. Na krev a reálné svině se potom podívám ve Zprávách.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Vypustia do kín typický eRkový film, ktorí ale urobia bez eRka a potom sú ešte prekvapení, že na to nikto nechodí. Sám by som na toto rád šiel do kina, ale s PG-13 si to pozriem len doma.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Barva: snad to nebude až taková hrůza, v evropských kinech už takovou konkurenci mít nebude

hypnos11

hypnos11 (hodnocení, recenze)

ceksej nazev teda pekne naho... a z tech dvou, co to zatim hodnotili za 2*, se jeden priznal, ze to ani nevidel. a na imdb to ma hodnoceni slusny

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Okdud to info "V kinech ČR od: 24.05.2012 Bioscop" pochází? :) Na stránkách Boiskopu nic není a i Fukův Google kalendář mlčí...

UnholyEvil

UnholyEvil (hodnocení, recenze)

Hraje tam opravdu Tom Hollander? Já si ho v žádnym videu totiž nevšimla a teď koukam, že je tu napsanej... tak se raduju, podívám se na imdb, cože to má za roli.... a nic...:D

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama