Do Mang Ja: Plan B (TV seriál)

Runaway: Plan B

Akční / Romantický

Jižní Korea, 2010

Po 2 dílech: Je to směs korejské taškařice (kterou by si mohli odpustit), akce a romantiky zabalené do zamotaného krimi příběhu. Přítomnost Na-yeong Lee ji posouvá nad průměr.(18.12.2011)

Ladies first. Tak tuhle hlášku si budu ještě dlouho pamatovat :) Pravda romantiky zde o proti jiným seriálům, které jsem viděla moc nebylo, ale příběh byl napsán tak, že to vůbec nevadilo. Seriál dobře utíká a to díky příběhu a hereckým výkonům. Ústřední herecká dvojice se svých rolí chopila velmi dobře.(12.5.2011)

Akcie tu bolo dosť, romantiky pomenej (ale akurát), spád deja pomerne rýchly, nikdy som sa nenudil a tešil sa na každú nasledujúcu časť. Myslím, že herecké obsadenie ústrednej dvojice postáv sa podarilo na výbornú.(8.1.2011)

Prvnich par dilu jsem byla celkem zmatena-nejak jsem se do toho deje nemohla vzit.A 20 dilu je myslim az prehnane.Kdyz vam neco utece tak to ani nemusite posouvat na zpet,protoze o nic neprijdete.Jsem u 15 dilu a uz abych to dokoukala.Ale neni na tom jen to spatne,takova romantika tam zase neni,coz je fajn,akce je tam dost a Rain to opet dobre zahral,ta role mu padne jako usita,a Daniel Henney -(nohy jako model) hmm :-)) ...4*(20.5.2012)