Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine mě nezklame. Mám jí ráda už od Greys anatomy, je přesvědčivá, líbí se mi její grimasy a je to kočka! Takovéhle hloupoučké filmy mám ráda. Nic od nich nečekám a tak mě většinou ani nezklamou. Jsou líbivé, zlo a dobro je přesně vymezené a víte jak to skončí. Relax! Přesně, nepřinese nic nového, ale buďme upřímní, to jste to nečekali? ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Stačí si přečíst námět, žánr, jméno hlavní herečky a hned je myslím jasno, že půjde o komedii typu Vrahouni, Chceš mě chci tě a podobně. Kdo čeká zázrak tak pravděpodobně spadl z višně. Ale přiznejte si to, většina z vás tomu prostě jen chtěla udělit podprůměrné hodnocení, že? Do Katherine se snadno obouvá, ale ona má komediální talent a skutečně umí hrát, jen si vybírá role jednoho typu.. Mně to ale upřímně vůbec nevadí a tyhle komedie mě prostě baví. Nic od nich nečekám, několikrát se zasměju a je to příjemné pokoukání ke cole a tiramisu. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Slečna nebezpečná aka Pravá neblondýnka s kolty proklatě hluboko v kabelce………..ale jo, něco tam je, elán, akce, vtip, sex appeal……..sice poskromnu, ale je to tam. Určitě to není ten snímek, který má Katherine Heigl zase posunout o stupínek blíže k hereckému Olympu (platí i pro Jasona O'Maru), ale cílového diváka si tato, asi krimikomedie, určitě najde. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Stephanie Plum je neskutečně roztomilá dáma. Roztomilá se v tomto případě rovná nešikovná. Není schopná si během půl roku najít práci. Když jí nové zaměstnání najdou její rodiče, ke kterým chodí vyžírat ledničku (neumí totiž vařit, jak roztomilé), ani zde se nepřizpůsobí. Neumí si najít partnera, a když už se zamiluje, jde o muže, který ji v jejích 17 letech odpanil na zemi v pekárně a pak jí už nezavolal. Romantika hadr. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)

Reklama

Reklama