Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Narodil jsem se nahý a nahý taky umřu. A ten čas mezi tím budu nahý." Jak nádherný životní program. Katherine tmavé vlasy hodně sluší. Vypadá tady úplně normálně a obyčejně, žádná načančaná slečinka, což je hodně fajn. Prakticky táhne celý film. Jen ji ten scénář toho mohl poskytnout ještě trochu více. Minimálně více humoru. Možná i akce. 2.5* ()

Reklama

Chip89 

všechny recenze uživatele

Film s nijakými hereckými výkony, s nijak neuvěřitelným příběhem a já se přesto docela bavila. Nenáročný film, na který se dá koukat rozkouskovaně a přesto žádné kouzlo neztrácí. Film na večer před spaním. Nejvíce jsem se pobavila u scény, kdy hlavní hrdinka rychle hledá pistoli v kabelce, v tu chvíle jsem viděla většinu žen a jejich problém:D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl má jednu nespornou výhodu. Neskutečně jí to sluší, ať už je blondýny nebo tmavovláska. V případě snímku "Slečna nebezpečná" (kvalitou je rozhodně možné srovnávat s podobně znějícím snímkem "Slečna drsňák", hlavně s druhým dílem této "klasiky") zvolila zase jednou tmavé vlasy a sekne jí to. Jenže - a to je opravdu hodně smutné - je to jediné pozitivum, které jsem na filmu našel. Katherine má spoustu kritiků, kteří říkají, že je herečka schopná stejně jako loutka bez vodiče, ale já jí docela fandím. Nejenom proto, že je pěkná, ale i proto, že se vyskytuje ve filmech, které se mi docela zamlouvaly ("Zbouchnutá") anebo hodně zamlouvaly ("Chceš mě, chci tě"). "Slečně nebezpečná" ale nemá nic, co mají zmiňované filmy. Nemá vtip, který je pro komedii zásadní, stejně tak nemá ani potřebnou chemii, která je vhodná pro romantický film. Pravda, tohle měl být hlavně akční film, ale zas tak akční také není a nějaké ty romantické snahy jsou patrnější. Jenže Jason O'Mara nemá vtip a drsnost Setha Rogana, stejně tak ani charisma a neodolatelnost Gerarda Butlera. Na tom film padá. Katherine by to utáhla sama, ale scénář jí dal "parťáka", který je zde hlavně v posledních minutách. Co je nejhorší, Katherine rozhodně nevypadá jako lovkyně lidí, což je zásadní kámen úrazu, kterému rozhodně nepomohl ani scénář, který je extraktem špatných béček. Holka odnikud má dostat odměnu za dopadení svého bývalého. Zaplete se ale do trochu větší hry, než sama čekala a jde jí sem tam i o její život. Ale klid, střelí jí jen do zadku, a to až na úplném konci. Film není vtipný, není napínavý, není romantický. A takový film je označován za akční komedii. Někdy dokonce za thriller! Dejte mi s tím pokoj! Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/08/parmeni-krysy-z-temnot-mi-4-blazniva.html ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z mnohých filmov, kde určitá skupina ľudí (režisérka, scenárista, vedúci castingu) si myslela, že nie príliš silný scenár a príbeh sa dá zachrániť len tak, že hlavnou postavou bude veľmi atraktívna a sexi herečka (K. Heigl). Bohužiaľ, ani tentoraz to nevyšlo! Film má veľké nedostatky (nevypracované dialógy, neprepracovaný dej a muzika). Ja fakt nechápem, prečo Katherine berie takéto filmy. Podľa môjho názoru nie je taká zlá herečka, aby hrala vo filmoch, patriacich do kategórii BBB. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama