Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tento film byl hodně podobný snímku Ex-manželka za odměnu. Podobnost byla evidentní po pár minutách. V tomto filmu byl padouchem muž, ve snímku Exmanželka za odměnu to bylo naopak. Když pominu podobnost, tak mě snímek překvapil a hlavní hrdinka Stefanie byla docela vtipná. Konec byl sice trochu víc vlahý, ale na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Celkově 55% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu,co se vám na tom tak nelíbí.Mě to dost bavilo,sympaticky roztomilá K.Heigl,ani dějově to nenudí,takže i když to je už námětově x-tá kopie,film to rozhodně nesledovatelnej neni.Ještě že zdejší d(e)bi(lita),obdařená tunou bodů,která,jako už několikrát hodnotí podprůměrně až odpadově nějakej film,nerozhoduje vo tom ,na co mám čumět.To bych se poblil. 80%. ()

Reklama

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Pouze obyčejná jednohubka, která Vás sice nenechá ukousat nudou, ale že by nabídla nějaké extra scény, vtípky apod. tak to zase ne. Vyšetřování tak nějak plyne a ani špičkování mezi hlavními hrdiny není úplně to pravé ořechové. Dá se to vydržet, parkrát se člověk i pěkně pobaví, ale v konečném důsledku ve Vás nezůstane nic. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Slyšíte to? To Katherine Heigl zatlouká poslední hřebíček do rakve své kariéry. A přitom to po Zbouchnuté vypadalo tak nadějně... Slečna nebezpečná je direct-to-dvd slátanina, která nemá v kinech vůbec co dělat. Chcete romantiku? Nedostanete ji. Chcete komedii, akci? Nedostanete je. Nechcete Heigl ve sprše? Dostanete ji! 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $26,414,527Tržby Celosvetovo $38,043,000Tržby za predaj DVD v USA $6,983,548 //počet predaných kusov 462,912║ otrepaná vývarovosť, kde jedinou malou iskričkou je premávajúca sa Katherine Heigl, a neviem kde tu utopili ten rozpočet /20%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)

Reklama

Reklama