Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Z americkej tradície, ktorá už beztakk robí hanbu prezumpcii neviny a ochrany súkromia, urobia ešte tupý film, kde po úsmeve a krimi nie je ani stopa. V teplom bahne preváľané gagy a reči, kde si sypem popol len a len na svoju hlavu, že možno som mal počúvnuť pud sebazáchovy. Na druhej strane ma sem priviedli prsia Heigl. Námatkovo len... Hnus vzťahov a degradácia slova. (videné 07.02.2016, JOJ archív) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo ty 2* si to zaslouží. Místy jsem se bavila, což jsem od komedie s Katherine Heigl čekala nejvíce. Nic víc, protože asi všichni jsme si všimli, že v téměř ničem jiném než komediích či romantických komediích nehraje. Jen tak mimochodem, taky máte pocit, že vůbec nestárne? No co se týče hlavního mužského hrdinu, ten mi k srdci rozhodně nepřirostl, to byl lepší ten, co jí pomáhal se zaučit. No takže obyčejná komedie, která je ale pod průměrem. P.S. Nevím jestli tím, že Katherine obarvila na tmavo, chtěli docílit, aby vypadala nebezpečná, ale myslím, že s blonďatou hřívou by v tom nebyl rozdíl. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema Lišov - Kvůli Katherine Heigl jsem se rozhodl, že si film pustím. Ovšem po 30-ti minutách jsem to musel vypnout. Byla to neskutečně nudná rádoby akční komedie, bez špetky humoru. Nejspíš už film nikdy nedokoukám. A to jsem chtěl jít na film do kina. Ještě že jsem to neudělal, to bych peněz za kino litoval jako snad nikdy. 29% (with J.) ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Liz Brixis, Karen McCullah Lutz, Kristen Smith / Basen on One for the Money by Janet Evanocich | Hudba: Deborah Lurie | Produkcia: Tom Rosenberg, Wendy Finerman, Sidney Kimmel, Gary Lucchesi | Distribúcia: Lionsgate | Štúdio: Lakeshore Entertainment, Sidney Kimmel Entertainment | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || ()

gumolit 

všechny recenze uživatele

No otrochu viac lepšie než film podobný Exmanželka za odmenu a nebyť pôvabnej Katherine Heigl , ktorá už by sa mohla stať aj dobrou herečkou nebyť jej iních prednostnejších tvarov tak to nestojí za veľa !Prvá hodina je dosť o ničom a tá polhodinka sa celkom vydarila aj ked skôr by sa to hodilo na nejaký Tv film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Za všechny prachy je filmové zpracování celosvětově úspěšné stejnojmenné knihy Janet Evanovich. [Zdroj: H.C.E.] (Krouťák)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama