Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Divím se že Heigl vzala tendle scénář, ale možná je v kriti nebo kdo ví kde. Film toho moc nepřinese, spíš vás připraví o čas. Já osobně jsem ho viděl asi na pětkrát po částech a vůbec nevadilo, že jsem si to pustil někde jinde. Neděje se tam toho tak moc, příběh je klasicky slabý a frajírek na konci se ke všemu přizná, sám od sebe. proč by to dělal? Každopádně je to místy lehce vtipné, ale ne až tak, že bych se tomu aspon zasmál. Jen mi vyskočil koutek rtů a to bylo všechno. Po technické stránce věci můžu tak komentovat pouze kameru, která místy stála za to, ale těch míst bylo poskrovnu. Klasické cliché záběry už tady byly mnohokrát... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Cinema Lišov - Kvůli Katherine Heigl jsem se rozhodl, že si film pustím. Ovšem po 30-ti minutách jsem to musel vypnout. Byla to neskutečně nudná rádoby akční komedie, bez špetky humoru. Nejspíš už film nikdy nedokoukám. A to jsem chtěl jít na film do kina. Ještě že jsem to neudělal, to bych peněz za kino litoval jako snad nikdy. 29% (with J.) ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když v něčem hraje hezká, tmavovlasá, kudrnatá kočka, mohlo by být ještě mnohem hůř a já bych na to stejně čuměl jak tele na čerstvou pastvu. Být její kluk, nejdřív ze všeho bych jí asi zaplatil pár sezení u psychologa, ale jinak je to fajn holka s tím pravým místem na srdce. Kdyby se daly dohromady slečny Nebezpečná, Drsňák a Marplová, měli by Avengers i svoji ženskou verzi. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jak se obyčejná holka bez práce dostane k tomu, že loví zločince za peníze, dostane bez problému zbraň a a jakoby nic ji nosí v kabelce...Heigl je sice kočka, ale tenhle film je slátanina, která by "normálně" trvala tak 40 minut, jelikož tak dlouho by ona vydržela dýchat v tom prostředí. Co ale stálo za to byl pohled na Jasona OMaru, který byl neskutečně k sežrání a jen jsem každou chvilku čekala, kdy to oba dva nevydrží a bohužel "vyšetřování" půjde stranou ;) Taková lehká oddychovka na sobotní odpoledne, kdy venku prší a teplý čaj Vám chladí dlaně :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama